Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
Luksusrejser

Luksusrejser  

Nøje udvalgte rejser hvor alt går op i en højere enhed.

På en luksusrejse med Blixen Tours bliver alle sanser forkælet. En rejse, hvor du bor på eksklusive hoteller med et serviceniveau i særklasse, og hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer. Vores luksusrejser er et udvalg af vores bedste rejser, hvor hotel standarden ikke er under 5-stjerner. Rejser hvor alt går op i en højere enhed – både hvad angår hotellet, gastronomi, beliggenhed, oplevelser, strand, service osv.

Vi har selv besøgt alle hotellerne og håndplukket det bedste af det bedste.
Drømmer du om ultimativ luksus på en eksklusiv lille bounty-ø i Det Indiske Ocean eller en safarirejse i absolut topklasse, så er vores udvalgte luksusrejser det rigtige valg. Kvalitets- og oplevelsesmæssigt finder du ikke noget bedre. Rejser som uden tvivl vil give minder for livet.

Vores luksusrejser går til skønne destinationer som Maldiverne, Seychellerne, Mauritius, Sydafrika, Dubai, Zanzibar, Botswana, Zimbabwe, Kenya og Tanzania.

Alle vores rejser skræddersyes efter jeres personlige ønsker.
Søgeresultater
1-20 af 50
1-20 af 50