Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Rejser med børn

Rejser med børn  

En rejse til Afrika eller Det Indiske Ocean er at give jeres børn en oplevelse for livet. Blixen Tours tilbyder et stort udvalg af spændende familieferier.

Tag børnene med på safari og oplev Afrikas store dyr. Kør hen over den åbne savanne og kom tæt på elefanter, giraffer og næsehorn, eller tag en tur op i luftballon og se den storslåede afrikanske natur lidt fra oven. Jeres børn vil elske at komme på teltsafari og besøge de oprindelige stammefolk og de truede bjerggorillaer. Og hvem drømmer ikke om at se Afrikas højeste bjerg.

Tag hele familien med på bjergvandring på Kilimanjaro. På øerne i Det Indiske Ocean kan I snorkle og opleve det mest fantastiske dyreliv under havets overflade. Tag med på dykning og svøm med de legesyge delfiner. Slap af og das under palmernes skygge eller gå en tur langs stranden og mærk varmen og sandet mellem tæerne. Børnene vil elske det.
Søgeresultater
1-20 af 48
1-20 af 48