Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
  • Safari type
Safarirejser til Afrika

Safarirejser til Afrika

Blixen Tours tilbyder unikke safarirejser. Tag med til Karen Blixens Afrika. Besøg de fantastiske nationalparker og kom tæt på savannens vilde dyr på en af vores safarirejser.

En safarirejse til Afrika er en oplevelse for livet. De smukke nationalparker, vildtreservaterne, de imponerende savanner og mødet med Afrikas vilde dyr skaber tilsammen de mest fantastiske oplevelser for en safari. Afrika er et skattekammer af eventyrlige indtryk. Den storslåede natur, de afrikanske trommer, dansen og lydene i mørket påvirker alle sanserne.

En safari i Afrika er som at rejse direkte ind i natur-dokumentar, hvor dramaerne på savannen nu udspiller sig lige foran din næsetip. På en safari vil imponerende syn hurtigt blive erstattet af et nyt. En safari er derfor en rejse, som vil kunne give jer unikke oplevelser for livet.

Uanset om I på jeres rejse vil besøge nationalparkerne Masai Mara i Østafrika, Krüger National Park i Sydafrika eller en helt tredje, så er Blixen Tours ekspert i at skræddersy safarirejser, så den passer til netop jeres ønsker. Vi kan desuden sammensætte jeres safarirejse med et luksuriøst strandophold ved Det Indiske Ocean så i på bedste vis kan fordøje de mange indtryk fra jeres safari.

Bestil vores safari katalog
Læs mere om safari
Safari lodges i Afrika
Kontakt os for mere information
Søgeresultater
1-20 af 40
1-20 af 40