Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Safari rejser Afrika

Safari rejser Afrika

På en safari rejse i Afrika vil du opleve, hvor storslået naturen kan være. Uanset hvilken safaripark, nationalpark eller savanne du besøger i Afrika, vil der være store oplevelser i vente. Skal din safari rejse være noget helt unikt, så skræddersyer Blixen Tours gerne den helt rette rejse eller safari rundrejse til dig.

Hør løverne brøle på en safari i Afrika


Afrika er et skattekammer af natur oplevelser og ikke mindst vilde dyr i tusindvis. En safari rejse er en sanse-rejse hvor du vil komme så tæt på de vilde dyr samt mærke spændingen fra de dramaer der hver dag udspiller sig på savannen. Måske du er heldig og vil opleve en løvefloks jagt efter mad eller millioner af gnuers evige vandring over sletterne efter frisk græs.
Hvad enten du besøger Kenya, Tanzania, Sydafrika, Botswana, Namibia, Mozambique, Uganda, Zambia eller Zimbabwe er du sikker på, at få rygsækken fyldt med store oplevelser du vil kunne se tilbage på og mindes.

At overnatte på savannen er mere luksuriøst end du tror

En del af oplevelsen på en safari rejse Afrika er at bo tæt ved safari oplevelserne. Udover at vores camps og lodges alle har en god beliggenhed, er de samtidig mere luksuriøse end mange tror. Du vil uden tvivl blive positivt overrasket over hvor høj en standard man kan opleve selv midt i en nationalpark.

Afslut en safari rejse med eksotisk afslapning


En safari i Afrika kan give utroligt mange nye oplevelser og indtryk. Det er derfor oplagt at fordøje disse indtryk med en afslapningsferie ved stranden på f.eks. Zanzibar, Mauritius eller Seychellerne. Her har du mulighed for at slappe af i smukke eksotiske omgivelser på de smukkeste bounty-strande.

Da alle rejser hos Blixen Tours bliver skræddersyet efter dine eller jeres ønsker, er det altid muligt at forlænge en safari rejse med et par dage eller en uges ren badeferie.

Bestil vores safari katalog med safarirejser
Læs mere om safari
Safari lodges i Afrika
Kontakt os for mere information om safarirejser

Søgeresultater
1-20 af 47
1-20 af 47