Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Safarirejser

Safarirejser

Når vi kobler vores viden om bushen i Afrika sammen med dine drømme om en fantastisk safarirejse, kan vi skræddersy det der skal blive dit livs rejse.

Når man laver en safarirejse til Afrika, så kræver det et meget indgående kendskab til vilkårene i bushen. Det gælder både regnsæsoner, ynglesæsoner, klima og meget andet.
Hos Blixen Tours har vi et indgående kendskab til naturen og vildtet i Afrika.

Infrastrukturen i Afrika er ikke som herhjemme, og det er derfor ekstra vigtigt at alt i din rejse er planlagt ned til mindste detalje. Det kræver et godt lokalkendskab og de rette kontakter på destinationerne. Begge dele stiller vi til din rådighed, når vi sammensætter din safarirejse til Afrika.
Læs mere om vores safarirejser
Læs spændende artikler om safari i Afrika
Kontakt os for at høre mere om safari i Afrika
Læs mere om de forskellige safarilande
Se et forslag på en safarirejse i Afrika


D
u er velkommen til at booke et møde, hvor vi kan fortælle dig alt om bushen i Afrika, og om hvad du skal forvente af din safarirejse.