Søgekriterier
  • Land

Safari rejser til Botswana

 

Safari rejser til Botswana  

Botswana er et eksklusivt safariland, kendt for det mangfoldige Okavango delta og de luksuriøse safarilodges

En safari rejse til Botswana kan indeholde alt fra luksus midt i det urørte vildnis til en tur til Kalahariørkenen eller det imponerende Victoria Falls.


Botswana er det land i Afrika hvor man er lykkeds bedst med samarbejdet mellem forskellige befolkningsgrupper, og landet er yderst velfungerende. Det gør at du oplever en god infrastruktur og et højt serviceniveau på din safari rejse til Botswana.

Når man er på safari rejse i Botswana, er det altafgørende at turen er velplanlagt ned til mindste detaljer. Det gør at man kan læne sig tilbage, og bruge sin energi på alle de store indtryk og oplevelser i Botswanas bush.

Din dag på safari i Botswana starter med en let morgenmad inden du drager ud i bushen enten til fods eller i åben safaribil. Efter nogle timer i selskab med din erfarne guide og Afrikas vilde dyr, kommer du tilbage til campen hvor en lækker frokost venter.


Selvom en safari rejse i Botswana er en aktiv ferieform, skal der være tid til afslapning og fordybelse. Den varme tid midt på dagen kan du nyde i skyggen med en god bog eller ved poolen med udsigt over bushen.

Sidst på eftermiddagen er det igen tid til at drage ud i vildnisset i Botswana, og din foto safari fortsætter nu frem til det bliver mørkt.

Okavango deltaet er en oplevelse i sig selv, og det kæmpe område på 15.000 km2 er blandt et af de mest vildtrige i verden. Her kan du opleve de frygtindgydende krokodiller og flodheste på nært hold fra de lokale flodfaretøjer mokoro´er, eller betragte de kæmpe flokke af elefanter som roligt kommer ned for at drikke dagens vandration.

En safari rejse til Botswana er uspoleret og luksuriøst, og du vil blive overvældet af den personlige service og opmærksomhed du får som rejsende fra Blixen Tours.

Praktisk information, vejr og fakta
Se hoteller
Se eller bestil katalog
Søgeresultater
1-10 af 10
1-10 af 10