Søgekriterier
  • Land

Safari rejser til Kenya

 

Safari rejser til Kenya  

Kenya er det klassiske safariland hvor du kan opleve de store migrations i Masai-Mara og Lake Nakuru med de kæmpe flokke af flamingoer. Safari rejser til Kenya er et sandt overflødighedshorn af store oplevelser.

På en safari rejse til Kenya vil du kunne genkende den åbne gule savanne med de karakteristiske flade akacietræer.


Det er her du møder naturscenerier som man ellers kun ser på TV og som leder tankerne tilbage til Karen Blixens romantiske eventyr.

De mange national parker i Kenya er meget forskellige, og kan give en bred palette af oplevelser i meget varieret natur.

En safari rejse til Kenya vil udover den enorme åbne savanne kunne byde på den klassiske mopani bush, dramatiske bjerge og store frodige floder. Naturen og vildtet i Kenya er et stort aktiv for landet, og de har forstået at forvalte deres naturskat på en måde, så den går hånd i hånd med de safari rejsende.


En safari efter jeres ønsker


Efter din safarirejse til Kenya kan I vælge at nyde solen og vandet ved Mombasakysten, hvor I også kan opleve kenyas byliv.

Ønsker I en mere fredlig og luksuriøs oplevelse, kan I tager til paradisøen Lamu eller den historiske ø Zanzibar.

Din safari rejse til Kenya kan også forlænges med nogle dages stop i Dubai, hvor en helt anden og moderne verden åbner sig for én.
Søgeresultater
1-13 af 13
1-13 af 13