Søgekriterier
  • Land

Safari rejser til Sydafrika

 

Safari rejser til Sydafrika  

Sydafrika er landet med de mange muligheder. Her kan du enkelt kombinere din safari med storby, vin, golf eller badeferie

Tager du på safari rejse til Sydafrika, har du alle muligheder samlet i ét og samme land.


Store smukke bjerge, åben savanne, hvide sandstrande, tæt bush og grønne bløde bjerge. Foruden en kultur som er blandet af mange forskellige nationaliteter, en spændende historie og moderne byer med smukke bygninger.

På en rejse til Sydafrika er der masser af muligheder for de aktive rejsende. Du kan vandre, ride eller cykle i bushen. Spille golf, dykke og rafte på floderne.

Sydafrika er et moderne land som har rødder tilbage til de primitive stammer. Det giver en mangfoldig kulturel oplevelse på din safari rejse, hvor du vil kunne opleve de mange forskellige nationaliteter i landet.

Safari og badeferie - en perfekt kombination


En safari rejse til Sydafrika kan du enkelt kombinere med et ophold ved det Indiske Ocean med sol, strand og bad for hele familien.

Du kan også forlænge opholdet med nogle dage i den pulserende storby Dubai, hvor luksus og shopping er en del af hverdagen.

En safari rejse til Sydafrika giver store som små nogle store naturoplevelser, og mulighed for masser af andre aktiviteter.
Søgeresultater
1-16 af 16
1-16 af 16