Søgekriterier
  • Land

Safarirejser til Tanzania

 

Safarirejser til Tanzania  

Serengeti-sletterne, Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, Lake Tanganykia og Ngorongoro oplever du alt sammen på en safarirejse i Tanzania

I Tanzania kan du opleve Afrikas "The big 5" på en klassiks camping- eller fotosafari i et af kontinentets største vildtreservater.


En safarirejse i Tanzania inkluderer, med god grund, ofte Serengeti sletten. Denne er hjemsted for en stor koncentration af dyr året rundt. Det er også her man flere måneder om året kan opleve den store dyrevandring, også kendt som den store migration. Denne kan bestå af over 2 millioner dyr, hvoraf størstedelen udgør gnuer. Der er dog også mange zebraer og antiloper som følger denne konstante vandring mod grønnere græsmarker.

Det er på Serengeti sletterne i Tanzania at de fleste naturprogrammer om Afrikas vilde dyr er optaget, og du vil på safari i Tanzanai selv kunne kommer helt tæt på de dramastiske scener du har set på TV.


Tanzania - et af verdens bedste safarilande


Vildtbestanden i Tanzania er høj, og det samme er standarden på de safarilodges du vil opleve på din rejse rundt i Tanzania.

Med andre ord er en safarirejse til Tanzania både en oplevelse på 1. klasse og en oplevelse på 1. række i Afrikas egen live natur biograf. Lad Blixen Tours skræddersy din safarirejse til Tanzania og glæd dig til de helt store safari oplevelser.

Blixen Tours er eksperter i safarirejser til Afrika og luksus rejser til Det Indiske Ocean og Mellemøsten. Vi giver dig gerne gode råd til hvordan du kan sammensætte din drømmerejse, så det bliver lige efter dine ønsker og behov.

Søgeresultater
1-7 af 7
1-7 af 7