Søgekriterier
  • Land

Safari rejser til Zambia

 

Safari rejser til Zambia  

I Zambia kan du opleve eksklusiv safari langt væk fra masseturismen samt det imponerende Victoria Falls.

Når du tager på safari rejse til Zambia, vil du bo i små familieejede lodges og opleve vildtet i Afrika til fods i de tidige morgentimer.


Her kommer du helt ind under huden på Afrikas flora og fauna - langt væk fra masseturismen. De små lodges gør at din safarirejse bliver intim, og mødet med vildtet og naturen personligt.

Zambia er et velfungerende safariland med en god infrastruktur og høj service. Zambia er et frodigt land med flere store floder som skaber liv og kraft til både mennesker og dyr.

På en rejse til Zambia finder du alt fra næsten ørken til frodig skov og swamps - og ikke mindste den livgivende Zambezi Rive

På din safari rejse i Zambia vil du både opleve bushen i Luangwe og det frodige delta omkring Zambezi River og Victoria Falls.


Du kan desuden få lejlighed til at tilbringe tid i den historiske by Livingstone, med aner tilbage fra den engelske kolonitid.

Zambia er et af de mest velfungerende lande i Afrika, og her har man lykkeds at få alle befolkningsgrupper til at leve i harmoni med hinanden.

En safari rejse til Zambia er en autentisk safari med fokus på oplevelser i naturen, det klassiske safari liv i bushen og den spændende kultur i hjertet af Afrika.

Vi skræddersyr alle vores safarirejser og kun din egen fantasi sætter begrænsningerne.
Fortæl os dine drømme, så laver vi din rejse.