Søgekriterier
  • Land

Safari rejser til Zimbabwe

 

Safari rejser til Zimbabwe  

Zimbabwe er landet hvor du får en intim safarioplevelse i mindre lodges omgivet af fantastisk natur

Hos Blixen Tours er vi eksperter i bushen i Afrika, og vi vil gøre vores bedste for, at du får dine drømme om en fantastisk safarirejse opfyldt.


I Zimbabwe finder du noget af Afrikas smukkeste natur og landet henvender sig især til de eventyrlystne som ønsker sig langt væk fra masseturismen.
På en safari rejse til Zimbabwe vil du opleve Afrikas bush på naturens vilkår, og de meget veluddannede naturguider vil tage dig helt tæt på det rige dyre- og fugleliv. Victoria Falls og Zambezi River er vigtige livskilder til hele det sydlige Afrika. her kan du mærke hvordan det summer af liv.

Zimbabwe er et safari land med rigtig mange muligheder for både luksus i mindre lodges og mere ekspeditionslignende safari oplevelser.

Personlige safari oplevelser i Zimbabwe


De små lodges gør dine oplevelser personlige, og du er helt selv herre over, hvordan du vil opleve Afrikas wildlife sammen med din guide.

En safari rejse til Zimbabwe er en stor og intens oplevelse, hvor du helt sikkert vil blive ramt af en længsel tilbage til Afrika, når du sidder hjemme og mindes de store indtryk.

Zimbabwe er et land som sætter store fodaftryk i din bevidsthed og vi vil næsten garantere at du vil blive ramt af "den Afrikanske feber" - med andre ord en konstant længsel tilbage til bushen i Afrika.

Er du mest til safari rejser som ikke bare går med strømmen men som søger det uberørte og autentiske Afrika, så er Zimbabwe et safari land for dig.

Søgeresultater
1-9 af 9
1-9 af 9