Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
All Inclusive safari

All Inclusive safari  

Tag på All Inclusive Safari og brug tiden på nydelse og oplevelser

All Inclusive Safari
Med Blixen Tours kan du finde en række All Inclusive Safarirejser til Afrika.
Mange Camps og Lodges har All Inclusive, da der ofte ikke er alternative restauranter ved indkvarteringen, dog kan der være forskel på hvad der er inkluderet af drikkevarer og måltider som ”Bush breakfast” og ”Bush dinner” (måltider på Savannen). Det kan også koste ekstra hvis man gerne vil have ”sundowner” (drink, snaks til solnedgangen) inkluderet. Mange af de bedre steder har alle drikkevarer ude alkohol, samt lokale (husets) øl og vine inkluderet. Man betaler så for de alkoholiske drikkevarer man derudover nyder. Ligeledes er tøjvask som oftest inkluderet.
Der kan ligeledes være forskel på om der er aftensafari, landsbybesøg, safarivandringer inkluderet.
Men som udgangspunkt er alle de basale udgifter dækket i All Inclusive Safari.
Blixen Tours VIP All Inclusive Safari
Vi har erfaring for at mange gerne bare vil nyde og opleve på en Safari, så for dem kan Blixen Tours VIP All Inclusive Safari være en god mulighed.
Her har vi sammensat en rejse der udover All Inclusive har en række aktiviteter, måltider, forkælelse og oplevelser som kun vore gæster får. Udover at vi ønsker at vore gæster skal have så lidt besvær så muligt, så er der også en stor prismæssig fordel ved at sammensætte det som en pakke. Endvidere får vore gæster dermed også nogle helt specielle oplevelser.
Søgeresultater
1-18 af 18
1-18 af 18