Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Bryllupssafari

Bryllupssafari  

Hos Blixen tours betragter vi os selv som eksperter i Bryllupssafarier som ofte kombineres med et romantisk ophold på kysten eller Det Indiske Ocean

En bryllupsrejse bør ligges i hænderne på nogen der har stor erfaring med det og kender de mange detaljer, der skal være på plads for at få en uforglemmelig oplevelse. Hvad enten man ønsker at være aktiv eller mere tilbagelænet på safari, så er der mange muligheder – man kan ride, vandre og være på mobilsafari, eller man kan få ultimativ luksus som ballonsafari med champagnemorgenmad, Wellness og Spa forkælelse og romantisk ”candlelight dinner” med lækker mad.

Flere steder har man ”Honeymoon” pakker, hvor man bor i ”Honeymoon-suiten” og har en lang række ekstra inkluderet som massage, små gaver, romantiske måltider bl.a. på savannen og privat safarikørsel. Det er naturligvis også muligt at blive viet på rejsen.
Søgeresultater
1-3 af 3
1-3 af 3