Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Familiesafari

Familiesafari  

Afrika er et fantastisk sted for en familiesafari, og børn såvel som voksne kan ikke undgå at blive fascineret af dyrenes samspil og variation. Blixen Tours har sammensat pakker til nogle af de bedste områder

Mange af vores rejser er velegnede som en familie safari og kan tilpasses individuelle ønsker og behov. Skal man fejre en fødselsdag, et jubilæum, eller sølvbryllup kan det fint arrangeres. Vi kender også de steder som er glade for børn og er gode til aktiviteter for børn.

Afhængig af børnenes alder finder vi f.eks. et malaria-frit område, den passende længde på hvert overnatningssted, de rigtige aktiviteter/pasningsmuligheder, mad og indkvarteringsform.

Har man yngre børn med på safari skal safaridelen nok ikke være for lang, og en kombination med ophold på kysten vil ofte fungere godt. At have sit eget køretøj vil ofte være en fordel, da det giver øget fleksibilitet og mulighed for kun at fokusere på familiens ønsker.
Søgeresultater
1-6 af 6
1-6 af 6