Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Fly-in safari

Fly-in safari  

Hvis man vil spare tid og have et højere komfortniveau kan det ofte betale sig at flyve rundt til safariområderne. Blixen Tours har en række færdige pakker eller skræddersyr din Fly-in safari.

I takt med at netværket af ikke mindst små landingsbaner udbygges og flere steder får daglige flyvninger kan vi hos Blixen Tours tilbyde en lang række skræddersyede Safarier og pakker hvor man helt eller delvist flyver rundt mellem områderne.

Man flyver ofte ikke højere end at man kan se dyre på jorden i det storladne Afrikanske landskab med store søer, vulkaner og næsten uendelige savanner.

Det kan være luksusfly som allokeret en specifik Safari eller mindre rutefly der beflyver en lang række områder.

Mange veje i Afrika er dårlige og kan gøre transporterne meget tidskrævene. Flyvning åbner op for nye områder der tidligere ikke var tilgængelige. Flyvningen gør også at der er mere tid i det enkelte område og større sikkerhed, specielt efter regn hvor man risikerer at sidde fast på vejene.

I mange områder har Camps og Lodges deres egne safarikøretøjer og guider så man starter safarikørslen direkte efter flyvningen.

Nedenfor kan du se nogle af de muligheder der er for Fly-In safarier med Blixen Tours.

Søgeresultater
1-14 af 14
1-14 af 14