Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
Gorilla trekking

Gorilla trekking  

Blixen Tours tilbyder Gorilla Trekking i både Uganda og Rwanda, hvor smukke vulkanske bjergregnskove danner rammen om et fantastisk møde

De svært tilgængelige områder er af god grund UNESCO verdensnaturarv, og udover at kunne møde skovenes godmodige kæmper findes her yderligere 9 forskellige primater samt en meget varieret fauna og flora. Der er to områder i Uganda, Bwindi og Vulcanos Nationalparken hvor man kan opleve nogle af de godt 600 Bjerggorillaer der er tilbage. Det er også i Vulcanos N.P. at man kan vandre op til dem i Rwanda. Ofte er de lidt nemmere tilgængelige i Rwanda, men her er tilladelsen (permit) også lidt dyrere.

"Ingenting kan forberede dig på den følelse af både frygt og beundring man oplever når en 300 kg ”Silverback” stirrer dig lige i øjnene!"

Man skal forberede sig på at det kan være ganske anstrengende vandring gennem tæt skov, krat og bambus og der ikke er garanti for at se dem, men chancerne er meget gode. De bedste perioder er juli - september og januar - februar, men de kan opleves hele året. Man skal minimum være 16 år for at deltage og man er maksimum en time hos Bjerggorillaerne.

Søgeresultater
1-1 af 1
1-1 af 1