Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
Heste safari

Heste safari  

Der er en række lande i det sydlige og østlige Afrika hvor man kan ride på heste i storslået natur og med betagende dyreliv

Der er mange varianter af heste safari, fra små daglige ture til en 14 dages Safari hvor man bor i forskellige camps. Valget afhænger naturligvis af ens præferencer og hvor meget rideerfaring man har. Kortere ture i astadigt tempo kan være fint til mindre børn, mens de mere krævende ruter og hvor man rider hurtigere ofte har en minimumsalder på 12 år.

Oplev det vilde og uspolerede Afrika og rid med giraffer og tusinder af gnuer, ved kæmpe kløfter eller i solnedgangen på kilometerlange sandstrande.

Der mulighed for at ride blandt fredeligt savannevildt, men visse steder også Big5 (Elefant, Næsehorn, Bøffel, Løve og Leopard). Det enestående ved at ride er at dyrene ikke skelner mellem en hest med rytter og vilde dyr, og lader derfor folk til hest komme ganske tæt på. Derudover kan man som rytter komme i terræn, som biler ikke kan. Udover safariområderne er der også mange strande der er velegnede til ride safari.

Søgeresultater
Ingen søgeresultater
0-0 af 0