Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
Kilimanjaro trek

Kilimanjaro trek  

Verdens højeste fritstående bjerg Kilimajaro er et ikon med sne og is på toppen og det er verdens højeste ”vandretop”. Hos Blixen Tours tilbyder vi bestigning af Marangu og Machame ruterne som vi selv kender

Kilimanjaro er en enorm vulkan med en grundflade på 4000 km2 startende i troperne og med 5 økosystemer undervejs inden man når toppen med sne og is. Bestigningen involverer ikke teknisk klatring, men kræver en rimelig god kondition, ordenligt udstyr og guiding, samt tid nok til højdetilvending, for at få en god tur.

Derfor er vore ture ikke de billigste eller korteste, men til gængæld er guider, udstyr, mad, sikkerhed og forholdene for bærerne (porters) i orden.

"Nogle gange føler man næsten man svæver og kan gå direkte ud på skyerne og udsigten fra toppen med lillebror Mt. Meru i det fjerne og Mt. Kenya endnu længere borte er overvældende."


Søgeresultater
1-2 af 2
1-2 af 2