Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
Kør selv

Kør selv  

Hos Blixen tours har vi sammensat en række kør selv pakker som kan sættes sammen så de udgør en kortere eller længere rejse, men vi skræddersyr naturligvis også dele af eller en hel kør selv rejse

De nemmeste lande at køre selv i er Namibia, Sydafrika, Lesotho, Swaziland samt til dels Zimbabwe. Men alle landene vi udbyder kan vi lave kør selv rejser til, dog vil det i en del af landene være bedst med 4x4 køretøjer og kræve en del mere planlægning og udstyr end i det sydligste Afrika.

Sydafrika har vi delt op i primært 4 områder:

1. Det nordøstlige hjørne med Krygerparken og Panoramaruten

2. Swaziland og KwaZulu-Natal

3. Garden Route

4. Cape Town og Vinlandet

Disse kan man så sammensætte så de kommer til at udgøre en kortere eller længere rejse/safari.

Der er naturligvis mange andre muligheder og sammensætninger som vi sagtens kan lave.
Namibia kan man godt køre i alm. bil i, selvom en del veje er grusveje. Men skal man lidt væk fra de store ruter, kan det være en fordel at vælge 4x4 som også vil være en fordel i regnperioder.

Botswana er mest 4x4 område, og en populær måde at køre på er med udfoldeligt telt på taget (rooftop-tent), men som tidligere nævnt kræver det del mere udstyr og planlægning.

Zimbabwe har en del gode veje hvor man godt kan køre med alm. bil, men skal man i Nationalparker mv. vil det være en fordel med 4x4. Alternativt kan man booke Safarikøretøjer med guide i de Nationalparker og andre områder, hvor 4x4 anbefales.

En kør-selv pakke vil typisk indeholde billeje, indkvartering og evt. udflugter, safarikørsel med guide, sejlture, restaurantbesøg mv., specielt de steder hvor disse aktiviteter er svære at booke.

Vi planlægger så der er god tid til seværdigheder, restaurantbesøg og til bare at beundre de storslåede landskaber og en mængde andre forunderlige ting, man helt sikkert vil opleve på sin færd.

Søgeresultater
1-1 af 1
1-1 af 1