Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Luksus safari

Luksus safari  

Hos Blixen Tours er vi specialister i Luksus safarier i Afrika. Hvad enten det er med luksus-fly rundt til de ypperligste camps og lodges, togrejse gennem af Afrika eller rejsen hen hvor kun få andre kommer

Nøje udvalgte lodges, camps og hoteller finder man i bogen Blixen Tours Platinum og på vores hjemmeside. Derudover har vi lavet en række pakker der indeholder nogle af de bedste safarikombinationer.

Vi skræddersyr naturligvis til ethvert ønske både med udgangspunkt i vort udbudsmateriale, men også gerne derudover. Det kan være en bryllupsrejse, en golfrejse og det kan være med indhold som varmluftsballon eller det ultimative wellness. Hvad end det er, så vil indkvarteringen være stifuld og servicen i top.

Eksempler på luksussafarier i Kenya:
Royal Kenya og Safari Connaisseur.
"Det er en magisk følelse at svæve lydløst over den Afrikanske savanne med næsten uendelige varianter af dyreliv og tidsløse landskaber mens solen langsomt stiger på horisonten."

På safarien er der naturligvis også sammenhæng mellem pris og kvalitet og man kan forvente indkvartering med fremragende service og beliggenhed, ofte i områder med eksklusiv adgang, så der kun vil være få andre køretøjer, selv i de bedste områder.

Eksempler på luksussafarier i Tanzania:

Tanzania Fly Safari Deluxe og Rovos Rail.
Søgeresultater
1-16 af 16
1-16 af 16