Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Mobil camping safari

Mobil camping safari  

Blixen Tours har udvalgt en række mobile camping safarier til de bedste safariområder, ofte langt væk fra andre turiststeder. Det er en meget fleksibel safari hvor der kan være mulighed for en lang række aktiviteter som vandring, sejlads, natsafari og ballonflyvning

Dette er en klassisk og autentisk safariform hvor man kører med 4x4 og som oftest stiller telte op det nye sted man ankommer til, hvor man så overnatter 2-3 dage. Nogle safarier kan dog have semi-permanente camps undervejs. Blixen Tours tilbyder primært fuldt servicerede safarier. Dog har vi enkelte rejser, hvor man selv hjælper til med at stille telte op. Der vil være assistenter der stiller telte op (hvor man ikke selv gør det), og der vil være dygtige kokke der fremtryller lækker mad, ligesom guiderne på vore rejser vil være specialistguider.

En eventyrlig rejseform, hvor alle sanser kommer i brug - lugte og lyde forvarsler ofte at spændende dyr er tæt på. Lejrbål under stjerne og nætter hvor der er kun teltdug imellem dig og den vilde natur – et løvebrøl i det fjerne, et lille gys - det er nat i Afrika!

Teltene vi typisk være 3x3 meter telte (eller større) hvor man kan stå op, og der er senge med dyne eller sovepose, natbord og lanterne. Toiletter/bruser kan være sat op til hvert telt eller som fællesfaciliteter. Oftest overnattes der på private ”campsites”, hvor man har stedet for sig selv. Gruppestørrelserne kan være fra 2-12 og safarierne er typisk på 7-12 dage. Mange safarier forgår i reservater og Nationalparker, så derfor er der ofte også safarikørsel mellem overnatningsstederne – typisk 2-4 timer. Faste gange, små grupper.

Flere steder, f.eks. på Namibias ”Skeletkyst”, er der Fly-In Mobil Camping Safari, da der er lang afstand til området og vejene er svært fremkommelige – men det springer man over og eventyret venter!

Eksempler på mobile camping safarier:
Botswana: I Elefanternes fodspor, Drømmen om Botswanas vildnis, Botswana á la Blixen, Botswana under Kanvas, Kilimanjaro - Machame ruten, Kilimanjaro - Marangu ruten og Klassisk Tanzania Safari.