Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Safari og badeferie

Safari og badeferie  

Der er sjældent langt fra Afrikas safariområder til eksotiske strande hvor krystalklart hav, koralrev og spændende kulturer kan opfylde alle drømme om badeferie.

En safarirejse i Afrika er et sandt overflødighedshorn af vilde oplevelser og indtryk. Oplevelser der med fordel kan fordøjes med en afslappende badeferie ved det Indiske Ocean. Er man på safari i de klassiske safarilande som Kenya, Tanzania og Sydafrika, er der ikke langt til de smukke strande ved det Indiske Oceans krystalklare vand.

Besøg eksempelvis Mombasakysten i Kenya, fortryllende Zanzibar, den frodige vulkanø Mauritius eller paradisiske Seychellerne. Hos Blixen Tours er vi specialister i at sammensætte den kombination af safari og badeferie som passer til dine ønsker.


Ophold ved Mombasakysten
Kenyas kyst har hoteller i alle kategorier og hvad enten man bare ønsker at dase og fordøje spændende safarioplevelser eller man vil være mere aktiv med bl.a. alle former for vandsport finder vi det rigtige. Her er dykning/snorkling på farvestrålende koralrev, fiskeri efter havets storvildt, spændende Swahili-kultur, golf og ypperlige madoplevelser.
Krydderi-øen Zanzibar
En kort flyvetur fra Kenya og Tanzania finder man idylliske Zanzibar, der fascinerer med sit blend af Stone Town´s 1001 nat´s eventyr og strande i verdensklasse.

Mauritius - den eksotiske vulkanø
Længere ude i det Indiske Ocean, kun få timers flyvning fra Sydafrika, finder man den frodige ø Mauritius. Her kan man nyde en badeferie på nogle af de mest luksuriøse strandhoteller i det Indiske Ocean.

Paradisiske Seychellerne
Seychellerne er blandt de mest eksklusive destinationer i det Indiske Ocean. Kendt for at have nogle af de bedste strande i verden samt de ikoniske granitklipper. En ø-gruppe, der med sit unikke dyreliv, frodige vegetation og ikke mindst de kridhvide strande, opfylder de flestes forestilling om et eksotisk paradis.


Nedenfor kan du se nogle af de muligheder der er for kombinationsrejser med safari og badeferie i Afrika med Blixen Tours.

Søgeresultater
1-17 af 17
1-17 af 17