Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Skræddersyet safari

Skræddersyet safari  

En skræddersyet safari behøver ikke at være dyrere og giver større fleksibilitet og kan helt tilpasses ønsker og drømme.

Vort mål er at sammensætte den perfekte safari til vore gæster og med mange års førstehånds erfaring i Afrika kan vi skræddersy næsten hvad som helst.

Vi har ikke nogle indkvarteringer eller luftfartsselskaber som har præference, vi tager udgangspunkt i hvad vi tror giver vore gæster den bedste oplevelse.
Om det er en familie, en enkelt person, et bryllup, en fugletur, en golftur, kultur-natur, en større eller mindre gruppe – vi finder den rette løsning. Ønsker man at komme hen hvor der er meget få turister har vi også et bud.

Uanset hvilken slags rejse du vælger, er vi sikre på, at du kommer hjem med sommerfugle i maven og Afrika i hjertet. Ligesom os.

Kontakt en af vore safarieksperter for forslag på en skræddersyet safarirejse.

Søgeresultater
1-6 af 6
1-6 af 6