Information om covid-19 rejserestriktioner ifm. rejser

Blixen Tours

Opdateret 21. JANUAR 2022 KL. 14.00

 
 

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

 
Køber du en pakkerejse hos Blixen Tours er du dækket af Rejsegarantifonden. 
 
Du er dermed altid sikret at få dine penge retur hvis rejsen ikke kan gennemføres ved konkurs.  
 
 
 

Krav om brug af mundbind i lufthavne:

 
I danske og udenlandske lufthavne er der i skrivende stund krav om at alle rejsende skal bære mundbind. Børn under 6 år undtaget i danske lufthavne. Vi anbefaler derfor at man lige inden afrejse tjekker de aktuelle krav og regler vedrørende brug af mundbind – både i lufthavnen, i flyet samt på destinationen.
 
 
 

Indrejseregler til Maldiverne:

 
For at besvare de mest stillede spørgsmål ang. rejser rejser til Maldiverne og indrejseregler - se FAQ side om Maldiverne
 
 
 

Hold dig opdateret om forholdsregler:

 
Der er igangsat mange nye initiativer for at forhindre smittespredning, hvorfor man på destinationen kan forvente, at der er indført forholdsregler såsom, begrænset antal personer i elevatorer på hotellet, brug af håndsprit inden adgang til restauranter samt max antal personer i poolen.
 
Landet og destinationen der besøges kan have særlige krav og regler. Disse forholdsregler varierer og justeres konstant – hvorfor det er den rejsendes eget ansvar at holde sig opdateret om gældende regler. Vi anbefaler derfor at du holder dig opdateret både før og under rejsen. Dette kan fx være via rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside - um.dk - eller spørge på hotellet ved ankomst.