Information ifm. Coronavirus

Blixen Tours

Opdateret 29. MAJ 2020 KL. 16.00

 

Aktuel information om Coronavirus / Covid-19 fra Blixen Tours

 
Udenrigsministeriet nuværende rejsevejledning fraråder alle ikke-nødvendige rejser gældende til og med d. 31. august. Skal du først rejse herefter, er nuværende forventning at rejsen vil kunne gennemføres som planlagt. 
 
Vi arbejder på højtryk for at få den rette information ud til alle. Er din rejse først om noget tid og har du ikke hørt fra os endnu, håber vi på forståelse for at vi i øjeblikket prioriterer de rejsende med nærmeste afrejsedato.
 
 

Krav om brug af mundbind i lufthavne:

 
I danske og de fleste udenlandske lufthavne er der i skrivende stund krav om at alle rejsende skal bære mundbind. Børn under 6 år undtaget i danske lufthavne. Vi anbefaler derfor at man lige inden afrejse tjekker de aktuelle krav og regler vedrørende brug af mundbind – både i lufthavnen, i flyet samt på destinationen.
 
 

Hold dig opdateret om forholdsregler:

 
Der er igangsat mange nye initiativer for at forhindre smittespredning, hvorfor man på destinationen kan forvente, at der er indført forholdsregler såsom, begrænset antal personer i elevatorer på hotellet, brug af håndsprit inden adgang til restauranter samt max antal personer i poolen.
 
Landet og destinationen der besøges kan have særlige krav og regler. Disse forholdsregler varierer og justeres konstant – hvorfor det er den rejsendes eget ansvar at holde sig opdateret om gældende regler. Vi anbefaler derfor at du holder dig opdateret både før og under rejsen. Dette kan fx være via rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside - um.dk - eller spørge på hotellet ved ankomst.
 
 

Har du bestilt en rejse

 
På baggrund af Udenrigsministeriets seneste opdatering af rejsevejledningen, vil alle vores gæster, som har planlagt afrejse indtil 31. august, blive aflyst. Vi kontakter jer i rækkefølge efter afrejsedato.
 
 

Kan jeg rykke eller annullere min kommende rejse?

 
Har du bestilt en rejse hos Blixen Tours med afrejse t.o.m. 31. august kan du vælge at rykke rejsen eller afbestille rejsen. Ønsker I at rykke rejsen kan det være forbundet med et tillæg såfremt rejsen ændres til en prismæssigt dyrere periode. Vi gennemgår mulighederne med jer når vi kontakter jer. 
 
 

Jeg skal først rejse efter d. 31. august, kan jeg annullere min rejse?

 
Skulle Udenrigsministeriet ændre deres anbefaling, og fraråde rejser til jeres rejsedestination i den periode jeres rejse var planlagt til at finde sted, er I fuldt beskyttet af pakkerejseloven. Hvilket betyder at i sådan en situation kan rejsen annulleres og I kan få rejsens pris refunderet.
 
Har I et ønske om at annullere rejsen nu og her, er det på nuværende tidspunkt de normale rejsebetingelser som er gældende. I kan læse vores rejsebetingelser her 
 
Er jeres rejse først planlagt til efter d. 31. august, beder vi jer have forståelse for at vi i øjeblikket prioriterer at hjælpe de med snarest afrejsedato.