Information ifm. Coronavirus

Blixen Tours

Opdateret 1. November 2020 KL. 14.00

 
 

Aktuel information om Coronavirus / Covid-19 fra Blixen Tours

 
Vi arbejder på højtryk for at få den rette information ud til alle. Er din rejse først om noget tid og har du ikke hørt fra os endnu, håber vi på forståelse for at vi i øjeblikket prioriterer de rejsende med nærmeste afrejsedato.
 
 
 

Er det muligt og sikkert at købe en ny rejse i øjeblikket?

 
JA! Blixen Tours har indført vores egen ”Bestil Trygt Garanti”, så du med ro i maven, allerede nu kan bestille din næste rejse. ”Bestil Trygt Garanti” betyder, at du allerede i perioden 45-35 dage før afrejsedatoen, såfremt alle ikke nødvendige rejser til destinationen stadig frarådes, frit kan ændre eller annullere rejsen.
 
Der tages forbehold for at der ved enkelte flyselskaber og eksterne leverandører ikke kan tilbydes ”Bestil Trygt Garanti”, du vil derfor blive oplyst om gældende betingelser i det modtagne tilbud.
 
 
 

Jeg skal snart rejse til et land som Udenrigsministeriet fraråder unødvendige rejser til, kan jeg annullere min rejse?

 
Har du bestilt en pakkerejse hos Blixen Tours før 12. marts 2020 kan du, såfremt Udenrigsministeriet 14 dage før jeres afrejse fraråder alle unødvendige rejser, vælge at rykke rejsen eller afbestille rejsen. Alle pakkerejser bestilt hos Blixen Tours er fuldt beskyttet af Pakkerejseloven samt er du dækket af Rejsegarantifonden. Ønsker du at rykke rejsen kan det være forbundet med et tillæg såfremt rejsen ændres til en prismæssigt dyrere periode. Har du et ønske om at annullere en rejse med mere end 14 dage til afrejse, er det på nuværende tidspunkt de normale rejsebetingelser som er gældende. Du kan læse vores rejsebetingelser her.
 
Udenrigsministeriet rejsevejledninger opdateres nu løbende og er ikke længere gældende til en specifik dato, hvilket er begrundelsen for at der først 14 dage før afrejse vil kunne tages stilling til hvorvidt rejsen kan ændres eller annulleres.
 
Vi tager kontakt til jer og gennemgår mulighederne med dig.
 
 
 

Jeg ønsker stadig at gennemføre rejsen, trods UMs vejledning er orange, kan jeg det?

 
Det korte svar er - Ja. Alle Udenrigsministeriets rejsevejledninger er vejledende, hvorfor det er dit personlige valg om du ønsker at rejse. En stor del af vores destinationer i Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten har allerede åbnet op for at danske gæster kan rejse hertil, hvorfor det i de fleste tilfælde er muligt at gennemføre rejsen hvis du ønsker.
 
 
 

Skal vi indbetale restbeløb på en kommende rejse, selvom den muligvis ikke vil kunne gennemføres?

 
gældende ved rejser bestilt før 12. marts 2020
 
Ja, for at være dækket af pakkerejseloven er alle indbetalinger nødt til at foregå som planlagt. Det skyldes, at vi som rejsebureau er forpligtet til at betale vores leverandører til tiden, ellers vil rejsen blive annulleret og depositum derfor være tabt.
 
Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til jeres destination 14 dage før planlagt afrejsedato, kan rejsen annulleres eller ændres. 
 
 
 

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

 
Køber i en pakkerejse hos Blixen Tours er I dækket af pakkerejseloven samt Rejsegarantifonden. Hvorfor I altid er sikret at jeres penge refunderes hvis rejsen ikke kan gennemføres. I er dækket af pakkerejseloven, hvis rejsen er købt i en tid hvor Udenrigsministeriet tillader rejser til en given destination. Er det tilfældet at Udenrigsministeriet på købstidspunktet fraråder rejser, upåagtet at rejsen først er om lang tid, dækker pakkerejseloven ikke, her vil I i stedet være dækket af Blixen Tours ”Bestil Trygt Garanti”.
 
 
 

Krav om brug af mundbind i lufthavne:

 
I danske og de fleste udenlandske lufthavne er der i skrivende stund krav om at alle rejsende skal bære mundbind. Børn under 6 år undtaget i danske lufthavne. Vi anbefaler derfor at man lige inden afrejse tjekker de aktuelle krav og regler vedrørende brug af mundbind – både i lufthavnen, i flyet samt på destinationen.
 
 
 

Hold dig opdateret om forholdsregler:

 
Der er igangsat mange nye initiativer for at forhindre smittespredning, hvorfor man på destinationen kan forvente, at der er indført forholdsregler såsom, begrænset antal personer i elevatorer på hotellet, brug af håndsprit inden adgang til restauranter samt max antal personer i poolen.
 
Landet og destinationen der besøges kan have særlige krav og regler. Disse forholdsregler varierer og justeres konstant – hvorfor det er den rejsendes eget ansvar at holde sig opdateret om gældende regler. Vi anbefaler derfor at du holder dig opdateret både før og under rejsen. Dette kan fx være via rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside - um.dk - eller spørge på hotellet ved ankomst.