Information ifm. Coronavirus

Blixen Tours

Opdateret 31. marts 2020 KL. 10.30

 

Aktuel information om Coronavirus / Covid-19 fra Blixen Tours

 
Udenrigsministeriet nuværende rejsevejledning fraråder alle ikke-nødvendige rejser gældende til og med d. 13. april. Skal du først rejse herefter, er nuværende forventning at rejsen vil kunne gennemføres som planlagt. 
 
Vi arbejder på højtryk for at få den rette information ud til alle. Er din rejse først om noget tid og har du ikke hørt fra os endnu, håber vi på forståelse for at vi i øjeblikket prioriterer de rejsende med nærmeste afrejsedato.
 
 

Har du bestilt en rejse

 
På baggrund af Udenrigsministeriets seneste opdatering af rejsevejledningen, vil alle vores gæster, som har planlagt afrejse indtil 13. april, blive aflyst. Vi kontakter jer i rækkefølge efter afrejsedato.
 
 

Kan jeg rykke eller annullere min kommende rejse?

 
Har du bestilt en rejse hos Blixen Tours med afrejse t.o.m. 13. april kan du vælge at rykke rejsen eller afbestille rejsen. Ønsker I at rykke rejsen kan det være forbundet med et tillæg såfremt rejsen ændres til en prismæssigt dyrere periode. Vi gennemgår mulighederne med jer når vi kontakter jer. 
 
 

Jeg skal først rejse efter d. 13. april, kan jeg annullere min rejse?

 
Skulle Udenrigsministeriet ændre deres anbefaling, og fraråde rejser til jeres rejsedestination i den periode jeres rejse var planlagt til at finde sted, er I fuldt beskyttet af pakkerejseloven. Hvilket betyder at i sådan en situation kan rejsen annulleres og I kan få rejsens pris refunderet.
 
Har I et ønske om at annullere rejsen nu og her, er det på nuværende tidspunkt de normale rejsebetingelser som er gældende. I kan læse vores rejsebetingelser her 
 
Er jeres rejse først planlagt til efter d. 13. april, beder vi jer have forståelse for at vi i øjeblikket prioriterer at hjælpe vores rejsende samt de med snarest afrejsedato.