Information ifm. Coronavirus

Blixen Tours

Opdateret 9. AUGUST 2021 KL. 10.00

 
 

Er det muligt og sikkert at købe en ny rejse i øjeblikket?

 
JA! Blixen Tours har indført vores egen ”Bestil Trygt Garanti”, så du med ro i maven, allerede nu kan bestille din næste rejse. ”Bestil Trygt Garanti” betyder, at hvis Udenrigsministeriet fraråder alle rejser i form af rød rejsevejledning, destinationen ikke tillader indrejse, krav om karantæne ved ankomst eller hjemkomst for vaccinerede, kan du 14 dage før afrejsedatoen frit ændre rejsedatoen eller annullere rejsen.
 
Ved afbestilling tilbyder vi indenfor 3 hverdage tilbagebetaling af det indbetalte beløb minus evt. beløb for forhåndsreservation af flysæder.
 
Du har også mulighed for at ændre rejsedatoerne. Ved nye rejsedatoer kan prisen ændre sig både op eller ned afhængig af sæson.
 
Der tages forbehold for at der ved enkelte flyselskaber og eksterne leverandører ikke kan tilbydes ”Bestil Trygt Garanti” eller at der vil være en selvrisiko, hvis de ikke tillader ændringer eller refunderinger uden gebyrer. Eksempelvis pladsreservationer & forsikringer.
 
Du vil derfor blive oplyst om gældende Bestil Trygt Garanti betingelser i det modtagne tilbud.
 
 
 

Udvidet Bestil Trygt Garanti + afbestilling uden selvrisiko

 
På udvalgte rejser - såsom rejser med vores direkte fly - tilbyder vi ekstra garanti i form af afbestilling uden selvrisiko 14 dage før afrejse, såfremt rejser frarådes.
 
 
 

Jeg ønsker stadig at gennemføre rejsen, trods UMs vejledning er orange, kan jeg det?

 
Det korte svar er - Ja. Alle Udenrigsministeriets rejsevejledninger er vejledende, hvorfor det er dit personlige valg om du ønsker at rejse. En stor del af vores destinationer i Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten har allerede åbnet op for at danske gæster kan rejse hertil, hvorfor det i de fleste tilfælde er muligt at gennemføre rejsen hvis du ønsker.
 
 
 

Skal jeg indbetale restbeløb på en kommende rejse, selvom den muligvis ikke vil kunne gennemføres?

 
Ja, alle indbetalinger er nødt til at foregå som planlagt. Det skyldes, at vi som rejsebureau er forpligtet til at betale vores leverandører til tiden, ellers vil rejsen blive annulleret og depositum derfor være tabt.
 
 
 

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

 
Køber du en pakkerejse hos Blixen Tours er du dækket af Rejsegarantifonden. 
 
Du er dermed altid sikret at få dine penge retur hvis rejsen ikke kan gennemføres ved konkurs.  
 
 
 

Krav om brug af mundbind i lufthavne:

 
I danske og udenlandske lufthavne er der i skrivende stund krav om at alle rejsende skal bære mundbind. Børn under 6 år undtaget i danske lufthavne. Vi anbefaler derfor at man lige inden afrejse tjekker de aktuelle krav og regler vedrørende brug af mundbind – både i lufthavnen, i flyet samt på destinationen.
 
 
 

Hold dig opdateret om forholdsregler:

 
Der er igangsat mange nye initiativer for at forhindre smittespredning, hvorfor man på destinationen kan forvente, at der er indført forholdsregler såsom, begrænset antal personer i elevatorer på hotellet, brug af håndsprit inden adgang til restauranter samt max antal personer i poolen.
 
Landet og destinationen der besøges kan have særlige krav og regler. Disse forholdsregler varierer og justeres konstant – hvorfor det er den rejsendes eget ansvar at holde sig opdateret om gældende regler. Vi anbefaler derfor at du holder dig opdateret både før og under rejsen. Dette kan fx være via rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside - um.dk - eller spørge på hotellet ved ankomst.