Hotelbeskrivelse

The Palace Downtown

Luksus centralt i Dubais bymidte
Midt i Downtown Dubai ligger The Palace Downtown (tidligere The Palace, The Old Town) omgivet af både traditionel arabisk kultur og symboler på Dubais status som en moderne og højteknologisk metropol.
 
”Old Town”-bydelen ligger på en ø, som udover hotellet også huser Burj Khalifa (verdens højeste bygning), de to enorme indkøbscentre Dubai Mall og Souk al Bahar og det dansende springvand, The Dubai Fountain, som overgår Bellagio i Las Vegas.
 
Det elegante poolområde er det perfekte sted at nyde solen, og når sulten melder sig, er hotellets prisbelønnede Argentinske restaurant anbefalelsesværdig.
 
Velegnet til par
Beliggenhed
Arabisk stil
Flere restauranter
FACILITETER The Palace Downtown
Midt i Downtown Dubai ligger The Palace Downtown, omgivet af både traditionel arabisk kultur og symboler på Dubais status som en moderne og højteknologisk metropol.
Tre internationale restauranter, 24 timers roomservice, internet, spa, swimmingpool, fitnesscenter, tennis- og squashbaner (befinder sig udenfor hotellets område), møde- og konferencefaciliteter, barber og frisør.
Bibliotek
Concierge
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
INDIKATIONSPRISER The Palace Downtown
5 NÆTTER FRA
kr. 14.995 pr. person
Fra-pris i lavsæson (maj - september)
5 NÆTTER FRA
kr. 17.395 pr. person
Fra-pris i højsæson (oktober - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flyrejse Kastrup - Dubai t/r med Emirates (direkte)
  • Privat transport fra lufthavn - hotel t/r
  • 7 nætter på The Palace Downtown i Deluxe Room Lake View med morgenmad
  • City Sightseeing Dubai "Hop on Hop off"-bus 1 dag
  • Bidrag til Rejsegarntifond
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.