Rundrejse beskrivelse Klassisk Kenya Flysafari

Et eksklusivt safarieventyr med stil og komfort

Et eksklusivt safarieventyr med stil og komfort

Tag tilbage til Karen Blixens tid i det smukke Kenya, og oplev de klassiske safaricamps, med stil og charme fra kolonitiden. Rejsen går til tre af de absolut bedste safariområder i Kenya, hvor man flyver imellem områderne, får at få mere tid til oplevelser i bushen. 

 
Rejs tilbage til den tid hvor tropehjelmen var en naturlig påklædning i bushen, og eftermiddags the på den skyggefulde veranda, var en vigtig del af hverdagen. 
De lodges som du skal opleve på denne rejse, er helt som de var for 100 år siden, og udsigten har ikke ændret sig. Luksus safaritelte med stil og klassisk engelsk indretning, placeret på de bedste beliggenheder du kan finde i Afrika. 
 
Du starter rejsen på det velrenommeret hotel Hemingways i Nairobi. Hotellet ligger på den jord hvor Karen Blixen tidligere dyrkede sin kaffe. Herefter med fly videre til Amboseli National Park, hvor de smukke sumpområder, myldre af dyre- og fugleliv.
 
Rejsen fortsætter med fly til Mt. Meru National Park kun 10 km fra ækvator. parken med de smukke bjerge er kendt for en af Kenyas største bestande af næsehorn. 
 
Til sidst skal I opleve det fantastiske Masai Mara, hvor gnuerne vandre og rovdyrene jager. Her er en imponerende vildtmængde, og muligheden for at se The Big 5 er rigtig god. 
 
Hele rejsen er smukt indpakket i ophold på nogle af de mest luksuriøse lodges i Kenya, hvor personlig service og høj komfort er i fokus. 
 
 
Kort over ruten
 
Garanteret afrejse ved min. 2 gæster
Rejsebeskrivelse Kenya Flysafari Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Nairobi, Kenya
Hemingways Nairobi
Hemingways Nairobi
Ved ankomsten til Nairobi bliver I mødt af en repræsentant fra Blixen Tours' partner i Kenya.
I vil blive kørt til jeres hotel i Karen området - det smukke Hemingways Hotel.
 
Mellem Nairobi National Park og foden af Ngong Hills, ligger Hemingways Nairobi. Et eksklusivt boutique-hotel langt fra travlheden i centrum af Nairobi. En oplevelse med fuld butler service, gourmet-restaurant, en café og en bar, i stilfulde og smukke omgivelser.
Hemingways Nairobi har en sofistikeret og rolige atmosfære og hver af de 45 store suiter har walk-in omklædningsrum og en terrasse med storslået udsigt over Ngong Hills. 
 
Overnatning
Hemingways Nairobi
Måltider
Helpension
Dag 2
Amboseli National Park
Tortilis Camp
Tortilis Camp
Efter morgenmad med udsigt til Ngong bjergene, bliver I hentet af jeres chauffør som kører jer ud til Wilson Airport.
 
Her venter et mindre safarifly - indrette med al luksus du kan tænke dig. Flyveturen til Amboseli tager ca. 45 min, og I lander midt i parken. I vil blive modtaget af personalet fra Tortilis Camp, som vil køre jer i safaribil til lodgen. 
 
Her venter en dejlig frokost og lidt afslapning, inden I tager på jeres første safari med efterfølgende sundowners. 
 
Tortilis Camp er en klassisk luksus Safari Camp. I har enestående udsigt til Kilimanjaro - Afrikas højeste bjerg, og det højeste fritstående bjerg i verden. Campen ligge i et enormt privat område, som giver gæsterne mulighed for at nyde gåture med erfarne Masai guider. Tortilis Camp er berømt for det nordlige italienske køkken baseret på originale familieopskrifter.
 
Overnatning
Tortilis Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Amboseli National Park
Tortilis Camp
Tortilis Camp
I dag er der afgang til fods fra campen med jeres erfarne guide. I vil opleve bushen til fods, og få jeres morgenmad som picnic ude i naturen. 
 
I har nu en hel dag med morgen- og eftermiddagsafari i den smukke park, hvor I kan få nogle fantastiske billeder med Kilimanjaro som den stolte baggrund. 
Midt på dagen kan I nyde den herlige lodge, og de historiske omgivelser. 
 
Amboseli ligger på grænsen til Tanzania og ved foden af Afrikas mest kendte ikoner, Kilimanjaro, der også er kontinentets højeste bjerg på 5.895 meter. Området er fladt med åben savanne og akaciekrat. Dyrene står som silhuetter foran det majestætiske bjerg, hvor toppen altid er snedækket under den afrikanske blå himmel. Parken er særligt kendt for en meget stor bestand af elefanter, men også hyæner, løver og geparder kan opleves i parken. De store vandmængde tiltrækker over 600 fuglearter, herunder pelikaner, isfugle, Hammerkops og 47 typer af rovfugle.
 
Overnatning
Tortilis Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Mt. Meru National Park
Elsa's Kopje
Cottage Suite
Efter morgensafari er I tilbage i campen for brunch. Herefter køres I til airstrippen og jeres lille luksusfly. I ankommer til Elsa´s Kopje i tide til en dejlig frokost. 
Efter frokost har I mulighed for at få en skøn afslappende massage. Vil I hellere ud i bushen, vil jeres guide tager jer med på safari. 
 
Romantisk og stilfuldt ligger Elsa´s Kopje ved Mughwango Hill. Campen er George Adamson oprindelige lejr, hvor han plejede forældreløse løver, længe før vildtforvaltning blev moderne. Hver hytte er bygget rundt om klipperne, med et stort soveværelse, åben stue, veranda, sten-hugget badeværelse, og en betagende udsigt.
 
Overnatning
Elsa's Kopje
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Mt. Meru National Park
Elsa's Kopje
Elsa's Kopje
I har dagen med jeres erfarne guide, og kan tage på safari enten i safaribil eller til fods. I kan også slappe af i campen, og nyde freden og Afrikas mange dufte og lyde. 
 
Meru National Park ligger kun 10 km nord for ækvator mellem Mount Kenya og Nyambeni Mountains. Parken er særligt kendt for en stor og sund bestand af næsehorn, hvor man kan opleve disse kæmper i deres naturlige miljø.
 
Overnatning
Elsa's Kopje
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Masai Mara Game Reserve
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
I vågner op til en skøn morgentur i bushen til fods, hvor I oplever Afrika vågne efter natten. 
 
Efter de spændende oplevelser i bushen, serveres der frokost i campen, så I kan drage afsted til nye oplevelser mætte og tilfredse. 
 
Jeres guide kører jer til Meru Airstrip vores jeres snart velkendte fly venter på jer. 
Flyveturen er ca. 1½ timer, og I flyver ikke højere end at I kan nyde den betagende udsigt over Afrikas savanne. 
 
I lander midt i Masai Mara på Keekorok airstrip. Her venter personalet fra Sand River som tager jer det sidste stykke til campen. 
 
Sand River Masai Mara er en skøn plet på jorden, på ethvert tidspunkt af året. De 16 luksustelte er smukt indrettet og giver masser af plads både inde og ude, til at føle sig hjemme og komfortabel.
 
I når at se solen gå ned, og få jeres drink mens den farve himlen rød og senere sort. 
 
Overnatning
Sand River Masai Mara
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Masai Mara Game Reserve
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
I skal nu på opdagelse i Masai Mara og opleve det mangfoldige natur og det fascinerende dyreliv.
 
Masai Mara Game Reserve kaldes ofte i folkemunde blot "The Mara" - et Masai ord, som betyder "marmoreret" - med henvisning til det plettede landskab.
 
Reservatet er mest kendt for sin koncentration af store katte, såsom leopard, gepard og selvfølgelig løve. Vil man opleve de store vandringer, skal man besøge masai Mara i juni-august. 
 
Masaierne som bor i området er et stolt folk som delvist lever som nomader og kvægbønder. Masaierne møder man på sine safariture i området, og de er en konstant påmindelse om spændende historie og kulturarv i dette smukke og gådefulde landskab.
 
I Masai Mara er det muligt at opleve savannen fra luften, i en uforglemmelig flyvetur i luftballon.
 
Overnatning
Sand River Masai Mara
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Kenya — Danmark
Hjemrejse
Sand River Masai Mara
Denne morgen kører I rejsens sidste safari. I får serveret frokost i campen, og herefter går turen til airstrippen og flyet tilbage til Nairobi. Når I lander i Nairobi, vil I blive kørt til den Internationale lufthavn, for jeres fly tilbage til Danmark.
 
Overnatning
Hjemrejse
INDIKATIONSPRISER Kenya Flysafari
7 NÆTTER FRA
kr. 45.895 pr. person
Fra-pris i lavsæson (januar - juni)
7 NÆTTER FRA
kr. 51.995 pr. person
Fra-pris i højsæson (juli - december)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Danmark – Nairobi med skifte t/r
 • Transport mellem parkerne med luksus cessna-fly som beskrevet
 • 7 nætters ophold i Kenya som angivet i programmet
  • Inkl. All Inclusive (måltider og drikkevarer som sodavand, vand, lokale øl, husets vine og udvalgte spiritus)
 • Safari og aktiviteter som angivet i programmet
 • Alle øvrige transporter
 • Tøjvask
 • Lufthavnsskatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.