Rundrejse beskrivelse Flyv i luksuriøs Cessnafly imellem nationalparker

Flyv i behageligt Cessnafly imellem safariområder i Kenya og Tanzania

Flyv i behageligt Cessnafly imellem safariområder i Kenya og Tanzania

Denne ultimative flysafari får dig vidt omkring og giver dig de mest utrolige safarioplevelser i verdensberømte naturparker, hvor du oplever den forskelligartede natur og Afrikas storslåede dyreliv på tætteste hold.
 
Glæd dig til uforglemmelige nætter under stjernerne i hyggelige camps med fokus på autentiske og enestående oplevelser, når du som en del af en lille gruppe på min. 2 og maks. 8 deltagere flyver i velindrettet og behageligt Cessnafly imellem de mest fantastiske safariområder i Kenya og Tanzania. 
 
Rundrejsen starter fra Kenyas hovedstad Nairobi og videre til elefantrige Amboseli – hvor Kilimanjaro knejser stolt over savannen – videre til Loisaba Tented Camp i Laikipia, hvor campen, der ligger på en bjergskråning, har en unik udsigt til de mange dyr, der drikker vand fra det lille vandhul i bunden.
 
Herfra flyves til det navnkundige Masai Mara – masaiernes land – hvor de klassiske safarioplevelser står i kø. Her bor du i skønne omgivelser i en camp, der skaber associationer til 1920’ernes safari.
 
Fra Kenya til Tanzania, hvor der, alt efter hvilken tid på året du rejser, er to forskellige områder og camps du kommer til i Serengeti. Denne del af rejsen handler om gnuernes store vandring – migration. Her kommer du til at opleve, hvordan store flokke, der tilsammen tæller over 1 million gnuer, bevæger sig over lange distancer i jagten på frisk græs.
 
Du afslutter rundrejsen ved det unikke Ngorongoro krater, der betegnes som et verdens vidundere og er på UNESCO´s verdensarvsliste.
 
Rejsen er for de aktive og eventyrlystne, som ønsker den ultimative flysafarirejse og ikke ønsker at bruge unødig tid på transport. Rundrejsen byder på alt fra ro og afslapning til spænding, action og store natur- og dyreoplevelser.
 
Garanteret afrejse
-    Vi garanterer afrejse ved min. 2 gæster og max 8 deltagere
-    Der er afgang ca. 2 gange om måneden. Forhør nærmere for eksakt dato
-    Mod tillæg safarikørsel i privat firehjulstrækker med egen privat safariguide. Forhør nærmere
Rejsebeskrivelse Den Ultimative Flysafari til dyrerige Kenya & Tanzania Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Nairobi
Hemingways Nairobi
Hemingways Nairobi
Efter flyrejsen fra Danmark ankommer du til Nairobi i Kenya, hvor en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner byder dig velkommen i lufthavnen. Herefter bliver du kørt til det stemningsfyldte Hemingways Nairobi, hvor du indkvarteres den første nat på dette charmerende boutiquehotel, der henleder tankerne på tidligere tiders engelske Country Clubs.
 
Hemingways Nairobi har en sofistikeret og rolig atmosfære, og hver af de store suiter har walk-in-closet og terrasse med storslået udsigt over Ngong Hills. Der er desuden fuld butlerservice, gourmetrestaurant, samt café og bar i stilfulde og smukke omgivelser.
Overnatning
1 nat, Hemingways Nairobi
Måltider
Halvpension (middag og morgenmad)
Dag 2
Nairobi - Amboseli National Park og med udsigt til Kilimanjaro
Tortilis Camp
View of Kilimanjaro
Efter morgenmad med udsigt til Ngong-bjergene, bliver du hentet af din chauffør, som kører dig til den nærliggende lille lufthavn, Wilson.
 
Her venter et mindre safarifly, der flyver dig til nationalparken Amboseli. Det tager ca. 45 min, hvorefter du lander midt i parken. Du bliver modtaget af personalet fra Tortilis Camp, som kører dig i safaribil til lodgen. 
 
Tortilis Camp er en klassisk luksus safari camp. Campen ligger med enestående udsigt til Kilimanjaro - Afrikas højeste bjerg, og det højeste fritstående bjerg i verden. Campen grænser op til Amboseli Nationalpark i et område, som bl.a. giver gæsterne mulighed for at nyde gåture med erfarne Masai guider. Tortilis Camp er berømt for det nordlige italienske køkken baseret på originale familieopskrifter.
 
Nyd frokost og lidt afslapning, inden du hen på eftermiddagen kører ud på din første, af flere, safarier.
 
Tilbage i campen nyder du en udsøgt middag, mens solens sidste stråler slipper bjergets top, og natholdet tager over på savannen. En løve brøler i det fjerne – et lille gys - det er nat i Afrika.
Overnatning
2 nætter, Tortilis Camp
Dag 3
Safari, morgenmad og sundowners i bushen samt vandresafari
Tortilis Camp
Bush walk with a masai
Dagen starter tidligt, når du kører ud på safari i selve Amboseli Nationalpark. Amboseli Nationalpark er med sin beliggenhed og det fantastiske dyreliv på UNESCO verdensarvsliste. Amboseli er især kendt for sine store flokke af elefanter, men man ser også mange andre af Afrikas klassiske savannedyr. For den fugleinteresserede vil ikke mindst sumpområderne, hvis vand kommer fra Kilimanjaro, være et eldorado. 
 
I afslutter jeres morgensafari med en såkaldt ”bush-breakfast”, hvor der er dækket op til morgenmad på den åbne savanne. En skøn oplevelse. 
 
Tilbage i campen nyder i frokosten og slapper af i de varme timer midt på dagen inden der i løbet af eftermiddagen er afgang til fods fra campen med en erfaren guide. Til fods opleves bushen på en anderledes og mere intens måde, da man kommer tæt på de små ting, som ofte ikke ses, når man kører rundt.
 
Vandresafarien afsluttes med en ”sundowner”, hvor man nyder en cocktail på den åbne savanne, inden du returnerer til campen for at nyde middagen.
Overnatning
Tortilis Camp
Dag 4
Amboseli – Laikipia
Loisaba Tented Camp
Loisaba Tented Camp
I dag nydes morgenmaden i campen og på vej mod airstrippen bliver der tid til at køre lidt safari inden du flyves mod nord til den centrale del af Kenya til Loisaba Airstrip. Flyturen tager ca. 1,5 time. Der flyves ikke højere end der er mulighed for i klart vejr, at se de forskellige landskaber, der passeres.
 
Ved ankomst til Loisaba Airstrip bliver du mødt af en repræsentant fra Loisaba Campen, som byder dig og dine medrejsende velkommen i deres velkomstcenter. Mens der nydes en tiltrængt forfriskning (og en kold klud) hører du om de projekter de arbejder på for at beskytte dyrene mod krybskytteri. Loisaba Campen påtager sig et stort ansvar for at informere og uddanne de lokale i samfundet, turister, regeringen og de forskellige organisationer omkring vigtigheden i bevaringen af området og de truede dyrearter.
 
Herfra kørsel de 20 ca. minutter til campen. Ser I vildt undervejs på turen kan det tage længere tid.
 
Med den mest betagende udsigt til Mount Kenya ligger Loisaba Tented Camp, højt oppe på kanten af en lille bjergskråning. Alle teltene, samt hovedbygningen, har panoramaudsigt over sletten og til det lille vandhul nedenfor bakken. Fra den vidstrakte udsigt fra sin veranda eller campens fællesområde, kan man, i ro og mag, nyde alle dyrene der kommer for at drikke.
 
Efter check-in og en god frokost er det tid til safari i Laikipia. Turen afsluttes inden mørkets frembrud, og tilbage i campen nydes en veltilberedt middag under Afrikas stjernehimmel.  
Overnatning
2 nætter, Loisaba Tented Camp
Dag 5
Laikipia – valgfrie oplevelser, morgenmad i bushen og safari
Loisaba Tented Camp
Loisaba Tented Camp
Inden morgenmaden, der i dag serveres og nydes i bushen, er der mulighed for at vælge nogle af de mange aktiviteter, som campen tilbyder aktiviteter fx safari kørsel, besøg i en Samburu landsby, guidet vandretur i bushen, mountainbike, fiske (afhængig af sæson) eller se hvordan de i campen arbejder med sniffer hunde (sporhunde) i bekæmpelse mod krybskyttere. 
 
Efter frokost er der igen mulighed for at vælge mellem de tidligere nævnte aktiviteter.
 
Loisaba Tented Camp er en del af The Nature Conservancy. De indgår derfor i et større økosystem med afvekslende landskaber, og hvor man finder ”Big5” samt verdens største bestand af de smukke Grevy´s Zebraer, vilde hunde og en række andre sjældne arter som kudu og oryx. Desuden er her nogle af de største bestande af både sorte og hvide næsehorn i Kenya, rovdyr og elefanter. 
Overnatning
Loisaba Tented Camp
Dag 6
Laikipia – Masai Mara
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
Det er blevet tid til at sige farvel eller på gensyn til Laikipia, men eventyret er langt fra forbi endnu. 
 
Der køres safari på vej til airstrippen, hvor det snart velkendte fly holder klar til at flyve jer til Masai Mara.  Flyveturen varer ca. 1½ time, og igen flyves ikke højere end det betagende landskab og Afrikas savanne kan ses under jer.   Ankomst midt i Masai Mara på Keekorok airstrip. Her venter personalet fra Sand River, som kører jer det sidste stykke til campen.
 
Sand River Masai Mara er en skøn lille perle. Luksusteltene er smukt indrettet i 1920´ernes safaristil og der er god plads både inde og ude til at føle sig hjemme og komfortabel.
 
Der køres ud på eftermiddagssafari på den nu flade græssavanne og du når at se den smukke solnedgang og der serveres drinks – også kaldet sundowner, imens den afrikanske himmel males i nuancer af rød, der går over i mørkeblå og til sidst sort, inden millioner af stjerner åbenbarer sig, når du tilbage i campen nyder middagen. 
Overnatning
2 nætter, Sand River Masai Mara
Dag 7
Heldagssafari og picnic
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
Masai Mara Game Reserve kaldes ofte i folkemunde blot "The Mara" - et Masai ord, som betyder "marmoreret" - med henvisning til det plettede landskab.
 
Der køres ud på heldagssafari i The Mara. Frokosten medbringes og fortæres i det fri på en smuk ”plet” med en storslået udsigt over savannen. Masai Mara er kendt for sin åbne savanne med de karakteristiske flade akacietræer. Naturen er mangfoldig og byder på et fascinerende dyreliv ikke minds sin koncentration af store katte, såsom leopard, gepard og selvfølgelig dyrenes konge; løven. Ønsker man at opleve den store gnuvandring i Kenya, skal man besøge Masai Mara i juli - midt oktober.
 
Mætte af indtryk returneres til campen for at nyde aftenens middag under den afrikanske stjernehimmel. 
Overnatning
Sand River Masai Mara
Dag 8
Masai Mara i Kenya til Serengeti i Tanzania
Serengeti Pioneer Camp eller Migration Camp
Det luksuriøse Cessna fly
Det er blevet tid til at sige farvel til Kenya og goddag til nabolandet Tanzania. Efter morgenmaden transfer til air-strippen hvorfra der flyves via Kisumu i Kenya og få ordnet udrejsepapirer og det samme gør sig gældende for indrejse i Tanzania, hvor der flyves via Musoma, for herefter at flyve det sidste stykke til Serengeti i Tanzania.
 
Serengeti betyder på masai ”endeløse slette” og er sammen med Masai Mara et af verdens mest berømte safariområder.
 
Om det bliver den ene eller den anden camp afhænger af, hvilken tid på året der rejses på, og dermed, hvor de største og bedste safarioplevelser er. Som hovedregel gælder, at fra november til maj er der indkvartering i Serengeti Pioneer Camp og i Serengeti Migrations Camp fra juni til oktober. Begge camps danner en autentisk og eksklusiv ramme om en uforglemmelig safarioplevelse.
 
Disse to camps er valgt ud fra beliggenheden, tæt ved en af de største naturoplevelser i Afrika, som naturelskere, forfattere og filminstruktører fra alle afkroge af verden har oplevet, filmet og berettet om, nemlig gnuernes migration.
 
Hvert år tager enorme flokke af gnuer på en farefuld rejse på mere end 800 km over sletterne og gennem krokodillefyldte vande, for at komme til nye friske græssletter.
 
De næste to nætter overnattes i safaritelte, der udmærker sig ved at give en følelsen af at være i ét med omgivelserne og naturen samtidig med, at de føles komfortable og trygge. Teltene er smukt møbleret og har alt, hvad man kunne ønske sig af moderne bekvemmeligheder.
 
Dagene i Serengeti vil være fyldt med safarikørsel, frokost i bushen og middag under en nattehimmel besat af stjernernes uendelige mangfoldighed.
Overnatning
3 nætter, Serengeti Pioneer Camp eller Migration Camp
Dag 9-10
Safari, safari, safari
Serengeti Pioneer Camp eller Migration Camp
Serengeti Migration Camp
Overskriften for de kommende to dage er safari, safari, safari. Serengeti er en af Afrikas mest berømte dyreområder. I Serengeti finder man en bestand af storvildt, som ikke findes mage til andre stedet på jorden. I Serengeti er alle vildtarter repræsenteret, og safarien byder altid på spændende oplevelser.
 
Ofte kan slettens fantastiske dyreliv endda også beundres fra campen. Når mørket falder på, kommer nattens dyreliv frem og det ses og høres tydeligt at sletten atter vækkes til live. 
Overnatning
Serengeti Pioneer Camp eller Migration Camp
Dag 11
Serengeti - Ngorongoro Conservation Area
The Manor at Ngorongoro
The Manor at Ngorongoro
Efter morgenmaden er der tid til en bush-walk eller safarikørsel inden der først på eftermiddagen køres til airstrippen for fly til Manyara. Det tager ca. 1-1,5 time afhængig af hvilken camp du har været indkvarteret i.
 
Ankomst til The Manor at Ngorongoro i tide til sundowners.
 
På The Manor opleves en helt særlig hjemlige hygge, da hver en detalje på den gamle herregård er gennemtænkt med fokus på at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære. The Manor at Ngorongoro er en unik oplevelse, som man ikke finder lige rundt om det nærmeste hjørne. Her mødes afrikansk venlighed med gammel afro-europæisk arkitektur, omgivet af naturskønt højland.
Overnatning
2 nætter, The Manor at Ngorongoro
Dag 12
Heldagssafari og picnic i Ngorongoro krateret
The Manor at Ngorongoro
På safari i Ngorongoro krateret
Det syn der møder dig i dag, når du står på kanten af Ngorongoro-krateret og ser ud over det ubeskriveligt smukke landskab, er et du aldrig vil glemme.
 
Efter en tidlig morgenmad besøges Ngorongoro krateret, som er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste. Ngorongoro er det største vulkankrater i verden og er desuden beboet af mange af de dyr, som man drømmer om at se i Østafrika.
 
I bunden af det enorme krater – som er dækket af frodige græssletter, akacietræer og skov – lever et mylder af fugle og dyrevildt, heriblandt de berømte Big 5.
 
Der nydes en bush lunch på bunden af krateret, mens de badende flodheste betragtes samt gnuer og zebraer, der holder et vågent øje efter rovdyr. Efter en lang og spændende dag returneres til The Manor, hvor resten af dagen kan bruges til afslapning ved poolen, i spaen, gå på opdagelse i det fantastiske område omkring herregården, eller til at besøge staldene.
Overnatning
The Manor at Ngorongoro
Dag 13
Arusha og hjemrejse
Dagsværelse Arusha Coffee Lodge
Flysafari
På denne sidste dag af denne unikke rundrejse køres efter morgenmaden til air-strippen for at flyve til Arusha.
 
De fleste luftfartsselskaber flyver mod Europa om aftenen, og afhængig af hjemrejsetidspunktet er der et dagsværelse til rådighed (normalt til kl. 18.00) på Arusha Coffee Lodge.
 
Arusha Coffee Lodge er beliggende i udkanten af den uofficielle safarihovedstad Arusha og ligger smukt omkranset af en kaffeplantage. Her kan du få slappet lidt af, inden du senere bliver kørt til Kilimanjaro Internationale lufthavn, hvorfra du flyver hjem mod Danmark.
Overnatning
Dagsværelse Arusha Coffee Lodge
Indkvartering

Hemingways Nairobi

Luksuriøse suiter, privat butler og kort afstand til Nairobis mange attraktioner. Medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Tortilis Camp

Fantastiske safarioplevelser med udsigt til Kilimanjaro

Loisaba Tented Camp

Loisaba Tented Camp er designet til fuldt ud at drage fordel af sin beliggenhed med betagende udsigt over Laikipia.

Sand River Masai Mara

Oplev "den store migration" fra campen

Serengeti Pioneer Camp

Safaricamp som taget ud af en tabt tid, hvor der stadig var mørke pletter på landkortet

The Manor at Ngorongoro

En luksuriøs og elegant perle nær Verdens 8. Naturvidunder

Store billeder

Serengeti Migration Camp

Luksuscamp på første række til Serengeti slettens fantastiske ”vildt show”

INDIKATIONSPRISER Den Ultimative Flysafari til dyrerige Kenya & Tanzania
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
12 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
04.08.24 - 28.08.24
142.300
29.08.24 - 08.10.24
139.900
09.10.24 - 31.10.24
140.800
01.11.24 - 06.11.24
147.600
07.11.24 - 19.12.24
145.900
20.12.24 - 22.12.24
139.300
23.12.24 - 04.01.25
144.700
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Kastrup – Nairobi/Kilimanjaro- Kastrup med skift undervejs, økonomiklasse
 • VIP fast track i Nairobis Internationale lufthavn ved ankomst
 • Transport mellem parkerne i luksus Cessna-fly
 • 7 nætters ophold i Kenya som angivet i programmet 
  • Hemingways Nairobi med halvpension (aftensmad og morgenmad) på ankomstdagen
  • Inkl. All-Incluisve (måltider og drikkevarer som sodavand, vand, lokale øl, husets vine og udvalgte spiritus)
 • 5 nætters ophold i Tanzania som angivet i programmet 
  • Inkl. All-Incluisve (måltider og drikkevarer som sodavand, vand, lokale øl, husets vine og udvalgte spiritus)
 • Dagsværelse Arusha Coffee Lodge på hjemrejsedagen (afhængig af afrejsetidspunkt)
 • Safari kørsel med engelsktalende chaufførguide i firehjulstrækker og sundowners (forvent at kør safarikørsel med andre i bilen)
 • Guidet bushwalk og "bush-breakfast" på Tortilis Camp og Loisaba Tented Camp
 • Aktiviteter i Loisaba Tented Camp som beskrevet
 • 1 x Spa behandling i Loisaba Tented Camp
 • 1 x Spa behandling i The Manor at Ngorongoro
 • Ridning og udflugt til kaffeplantage under ophold på The Manor at Ngorongoro
 • Heldagssafari og picnic i Ngorongoro krateret
 • Parkafgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.