Beskrivelse

Tortilis Camp

Fantastiske safarioplevelser med udsigt til Kilimanjaro
Med udsigten fra det hævede fællesområde i den rustikke og autentiske camp, strækker savannen sig ud i grønne, gule og røde farver til det mægtige snetoppede bjerg i horisonten, der til tider hæver sig over skyerne.
 
Mange tror, at den bedste udsigt til Kilimanjaro er fra Tanzania, men ofte, når man ser et billede af en stolt elefant med store stødtænder og Kilimanjaro i baggrunden, er det faktisk taget fra Amboseli Nationalpark, hvor den veletablerede Tortilis Camp ligger.
 
Med campens unikke placering ved den østlige ende af Amboseli Nationalpark og med deres eget private 120 km² store Kitirua Conservancy, der ligger klos op ad Amboseli, er man sikret en intim, personlig og privat safarioplevelse i dette område, der er kendt som et sandt elefant-mekka.
 

Derfor kan vi lide Tortilis Camp 

Camp er en meget autentisk, rustik, lille og intim camp, hvor den fantastiske udsigt gør det til et perfekt område for amatørfotografen, der ønsker et billede af det fantastiske dyreliv med Kilimanjaro i baggrunden. Campen ligger fjernt fra andre camps og byder derfor på nogle meget private safarioplevelser.
Velegnet til par
Fantastisk udsigt til Kilimanjaro
Et af de bedste steder at se elefantflokke
Godt til fotosafari
FACILITETER Tortilis Camp
På elefantsafari i Amboseli
I Tortilis bor man i en lille intim camp, hvor teltene er lavet af kanvas og tagene er stråtækte. Stemningen er autentisk safari fra starten af 1900-tallet med khakifarver, gamle træmøbler og opbevaring i store rejsekister. Men med eget bad og toilet, en behagelig seng, veludstyret bar og loungeområde, swimmingpool og mulighed for massage, er campen samtidig moderne og behagelig.
 
Fra campen kan man komme på bush drives, der ofte starter tidligt om morgenen med bush breakfast efter nogle timers safari, hvorefter safarien fortsætter. Der er rigtig gode chancer for at se bøffel, flodhest, gnu, zebra, giraf, løve, hyæne, og i den tørre periode er det ikke unormalt at se flere hundrede elefanter på en gang.
 
Derudover kan man også tage på walking safari i Kitirua Conservancy eller besøge de lokale masaier.
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool