Hotelbeskrivelse

Anantara Kihavah Villas

+
Anantara Kihavah Villas

Anantara Kihavah Villas er gennemført luksus i en afslappende og hyggelig atmosfære – en drømmedestination for forelskede par og livsnydere i alle aldre.

 
En mild brise vækker dig. Du slår øjnene op og kigger direkte ud over et azurblåt hav, hvor solens stråler glimter i overfladen og havfugle dykker ned mod havet på jagt efter morgenmaden. Du står ud af den behagelige seng, med linned af egyptisk bomuld, og træder ud på badeværelset, hvor der er også er udsigt over havet. Du tænder for vandet og mens dit badekar med glasbund, og kig til det krystalklare hav under hytten, bliver fyldt, hopper du i din private pool og tager en forfriskende morgendukkert. Bagefter udvælger du et behageligt sæt tøj i dit eget walk-in closet og er så klar til et overdådigt morgenmåltid i skyggen af palmetræerne. En dag fyldt med afslapning og forkælelse i paradis er begyndt. 
 
Velkommen til Anantara Kihavah Villas på Maldiverne. 
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Ultimativ luksus
Fantastisk husrev
Undervandsrestaurant
FACILITETER Anantara Kihavah Villas
Anantara Kihavah er beliggende i Baa atollerne omgivet af koralrev, azurblåt hav og kridhvide sandstrande. Her bor du i isolerede og eksklusive private villaer enten på stranden, bare et stenkast fra havet eller over det krystalklare vand
Et ophold på Anantara Kihavah Villas er ensbetydende med afslapning og forkælelse. Nyd en skøn massage i Anantara Spa, få personlig instruktion i yoga og meditation eller gå en lang tur med de bare fødder i vandkanten. Du kan også deltage i madlavningskurser og lære at lave traditionel maldivisk mad, du kan tage på romantiske sejlture i solnedgangen eller ro en tur i kano eller kajak.
 
Er du til mere aktion, er der også rig mulighed for dette. Du kan dybhavsfiske og senere være med til at tilberede fangsten, du kan windsurfe eller du kan snorkle og dykke i de enestående korallandskaber, som omgiver øen, og hvor farverige fisk, rokker og – hvis du er heldig – enorme hvalhajer giver dig oplevelser for livet.
 
Forkælelsen mærker du også, når det er spisetid. Maden på Anantara Kihavahs restauranter er en oplevelse i sig selv, men når middagen foregår under vandet, med udsigt til tropiske fisk, der svømmer forbi på den anden side af glasvæggen, få meter fra dig, så bliver det en oplevelse du aldrig glemmer. Har du fundet et romantisk sted på stranden under stjernerne eller vil du gerne nyde en intim middag i din villa sammen med din eneste ene, så arrangerer de dedikerede kokke og tjenere også dette for dig.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
Bibliotek
Butik
Børnepasning
Cykler
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Anantara Kihavah Villas
7 NÆTTER FRA
kr. 42.295 pr. person
Fra-pris i lavsæson (maj - december)
7 NÆTTER FRA
kr. 58.195 pr. person
Fra-pris i højsæson (januar - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Børn 2-11 år
Fra kr. 10.895,-
 
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Adgang til lounge i Malé ved ankomst før afrejse med vandflyver
 • Transport Malé lufthavn - Anantara Kihavah med vandflyver t/r
 • 7 nætter i viste værelseskategori
  • Inkl. morgenmad
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.