Hotelbeskrivelse

Faarufushi Maldives

Faarufushi er beliggende på Raa Atollen, lige ved siden af et af de fineste husrev på Maldiverne.
Røde, orange, hvide, lyserøde og lilla farver bugter sig som en bakkedal foran dig, forvandler sig til en frodig undervandsskov, hvor du må svømme under udhæng og gennem små huler, hvorefter landskabet igen strækker sig ud i endnu en farverig bakkedal. De eneste lyde er dykkerudstyrets hvæsen og boblen, når du trækker vejret ind og ud. Et mylder af farverige fisk svømmer rundt i koralrevet, gemmer sig lynhurtigt og dukker straks efter op igen. Du kunne bruge hele dagen i denne fortryllende undervandsverden, men iltmåleren på din arm fortæller dig, at du må søge mod overfladen.
 
Et varmt og smilende ansigt hjælper dig op på båden og spørger interesseret til din oplevelse under overfladen. Da din entusiastiske fortælling er slut, starter bådens motorer og I sejler tilbage mod land. Solen og vinden tørrer dråberne af dit ansigt og din solbrune krop. Du lukker øjnene og vender ansigtet op mod solen. Et dybt tilfreds suk får hele din krop til at smelte af velvære. Gid denne ferie på Faarufushi aldrig ville ende…
 
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Fantastisk husrev
Rolig atmosfære
God service
3 restauranter
FACILITETER Faarufushi Maldives
Dykkeroplevelser, spaforkælelse, gastronomi og et hjertevarmt hotelpersonale i særklasse.
Hotellet ligger godt 50 minutters flyvning med vandfly fra Malé lufthavn eller cirka 40 minutters flyvning med et lokalt fly til en nærliggende lufthavn og derfra cirka 10 minutter med speedbåd til hotellet. Begge giver en smuk og spændende start på ferien.
 
Faarufushi er en lille, eksotisk perle og så snart du sætter fødderne i sandet på øen, fornemmer du roen og den hyggelige atmosfære her. Personalet er en klasse for sig og de gør hver dag deres ypperste for at få gæsterne til at føle sig hjemme.
 
Dagene i dette lille paradis vil være fyldt med afslapning, forkælelse og tid til hinanden. Timerne kan nemt blive brugt på stranden, ved poolen og i de charmerende bungalows og suiter, men Faarufushi kan mere end det. Den ualmindeligt smukke Raa Atoll gemmer på et koralrev, som må være enhver dykkers drøm at udforske. Med hotellets dykkercenter kan du tage på opdagelse på revet med dykkerudstyr eller med snorkle og dykkerbriller og se tusindvis af farverige fisk og en eventyrlig skov af koraler. Du kan også sejle ud i solnedgangen, se delfiner og tage på fisketur på det dybe hav.
 
Er du til sport og action, finder du et fitnesscenter, hvor der bl.a. fra løbebåndet er udsigt over havet. Her er vandsportscenteret, hvor du kan finde udstyr til katamaransejlads, windsurfing, vandski, kajak, jetski og SUP.
Når der skal være fuldkommen ro og afslapning på programmet, så er Nika Spa det bedste sted, du kan være. Her får du de skønneste spa- og massagebehandlinger og derudover kan du slappe af i dampbadet og i poolen, få ordnet negle og flere gange om ugen er der mulighed for at dyrke yoga.
 
På Faarufushi er maden også en klasse for sig. Her finder du tre restauranter, der alle serverer a la carte om aftenen, og hvis du ønsker det, kan du tage din udkårne i hånden og få serveret middagen på en sandbanke ude under stjernerne - og hvilken bedre måde at afslutte sin dag i paradiset på end med en kølig drink i solnedgangen, med tæerne dyppet i det lune hav, efterfulgt af en romantisk middag i stearinlysets skær med din eneste ene.
 
Værelser
Faarufushi byder på i alt 79 eksklusive, rummelig og komfortable bungalows på 117-227 m2, samt Island Residence på 331 m2 for familien eller den store gruppe, som ønsker lidt mere plads, privat pool og direkte adgang til stranden.
 
Beach Bungalow og Beach Retreat med pool er beliggende på den kridhvide strand med udsigt over havet. Ocean Retreat og Ocean Suite ligger ude over det turkisblå vand og gemmer begge på en privat pool, direkte adgang til havet fra terrassen og en uendelig udsigt over Det Indiske Ocean.
 
Alle bungalows og suiter byder derudover på gulv-til-loft vinduer, et eksotisk badeværelse, hvor værelserne på stranden har udendørs bruser, privat overdækket patio, minibar, kaffe- og tefaciliteter, vinkøler, aircondition og loftsvifte, TV, internetadgang og meget mere.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Faarufushi Maldives
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER — BEACH BUNGALOW
Periode
Voksen
29.07.21 - 07.10.21
31.995
08.10.21 - 18.10.21
32.895
19.10.21 - 31.10.21
31.995
7 NÆTTER — OCEAN RETREAT WITH POOL
Periode
Voksen
29.07.21 - 07.10.21
38.595
08.10.21 - 18.10.21
39.495
19.10.21 - 31.10.21
38.595
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Tilbud og rabatter
Spar op til 40% ved tidlig bestilling.
Rabatten er fratrukket ovenstående priser.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse og billigste billettype med skift undervejs
 • Transport Malé lufthavn - Faarufushi
 • 7 nætter i viste værelseskategori
  • Inkl. halvpension
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.