Rundrejse beskrivelse Unikt tilbud - Lej en ø

Lej en hel ø på Maldiverne – vælg blandt 2 af verdens mest eksklusive ø-resorts!

Lej en hel ø på Maldiverne – vælg blandt 2 af verdens mest eksklusive ø-resorts!

”Det sidste paradis på jorden.” Sådan beskrives en helt særlig øgruppe i Det Indiske Ocean ofte – nemlig Maldiverne. Og Maldiverne er virkelig et paradis. De små koraløer med kridhvide sandstrande, der er overstrøet med palmetræer, lyser op, som små skinnende perler i det turkisblå vand, når du nærmer dig øgruppen med vandflyveren.
 
Grundet den tid vi befinder os i – har du nu en helt unik mulighed for at leje en hel ø! Du kan faktisk vælge mellem 2 af Maldivernes mest eksklusive ø-resorts. Inviter din familie eller dine venner med til til 5-stjernet barfodsluksus på Maldiverne – hvor I har øen helt for jer selv! De 2 Soneva resorts - Soneva Jani og Soneva Fushi - byder på hver deres ø på udsøgt gourmetmad, en service i verdensklasse og luksuriøse villaer med direkte adgang til fantastiske uspolerede koralrev og udsigt til kridhvide sandstrande.
 
Her får du afslappende barfodsluksus i vaskeægte Robinson Crusoe stil, blandet med rendyrket forkælelse i form af elegante private villaer og luksuriøse spafaciliteter. Soneva kæden byder på nogle af verdens bedste resorts – og nu har du helt eksklusivt muligheden for at leje hele resortet og invitere så mange med du vil!
 
Soneva Jani
På Soneva Jani får I hele øen for jer selv – 27 eksklusive villaer i alt. Fra Maldivernes hovedlufthavn tager I fx jeres private vandfly til øen – en scenisk flyvtur på 40 minutter. Soneva Jani har nogle af de mest fantastiske og største water villaer på Maldiverne - bygget på pæle i den store azurblå lagune. Den mindste villa er på 416 kvm, og den største water villa er på imponerende 1.226 kvm og indeholder 2 etager med i alt 4 soveværelser, stor pool, vandrutsjebane, sauna, dampbad, fitnessrum & TV-lounge. Flere af villaerne har desuden den helt unikke feature at du fra en knap ved siden af din seng kan åbne taget – ikke bare et vindue – men hele taget kører til siden så du har direkte kig til stjernerne fra din seng. Hvilke villaer I ønsker at bo i - det er helt op til jer.
 
Udover store villaer byder Soneva Jani også på Cinema Paradiso, en biograf bygget på pæle over havet, hvor I kan se en film sammen under stjernerne. Da I har hele øen for jer selv, er det helt op til jer hvor I ønsker at måltiderne skal serveres – hvad enten det er i selve villaen, på stranden, i vinkælderen eller en af restauranterne.
 
Soneva Fushi
Den største af de 2 øer. Her er de fleste villaer belligende direkte ved stranden. På øen er der 71 villaer der spænder i størrelsen fra 1-værelses villaer på 235 kvm til en villa – The Private Reserve - med intet mindre end 9 værelser fordelt på 5.540 kvm! Ligesom søster-hotellet er her tale om et af Maldivernes mest eksklsuive resorts – beliggende i Baa Atollen, UNESCO Biosphere Reserve, kendt for at være et af de bedste steder i verden at svømme med Manta Rays og hvalhajer.
 
Kontakt os for at høre nærmere
IndkvarteringVælg mellem

Soneva Jani

Krystalklart vand, elfenbenshvide sandstrande og smukke private villaer

Soneva Fushi

Barfodsparadiset for den moderne Robinson Crusoe