Rundrejse beskrivelse Unikt tilbud - Lej en ø

Lej en hel ø på Maldiverne – vælg blandt 2 af verdens mest eksklusive ø-resorts!

Lej en hel ø på Maldiverne – vælg blandt 2 af verdens mest eksklusive ø-resorts!

”Det sidste paradis på jorden.” Sådan beskrives en helt særlig øgruppe i Det Indiske Ocean ofte – nemlig Maldiverne. Og Maldiverne er virkelig et paradis. De små koraløer med kridhvide sandstrande, der er overstrøet med palmetræer, lyser op, som små skinnende perler i det turkisblå vand, når du nærmer dig øgruppen med vandflyveren.
 
Grundet den tid vi befinder os i – har du nu en helt unik mulighed for at leje en hel ø! Du kan faktisk vælge mellem 2 af Maldivernes mest eksklusive ø-resorts. Inviter din familie eller dine venner med til til 5-stjernet barfodsluksus på Maldiverne – hvor I har øen helt for jer selv! De 2 Soneva resorts - Soneva Jani og Soneva Fushi - byder på hver deres ø på udsøgt gourmetmad, en service i verdensklasse og luksuriøse villaer med direkte adgang til fantastiske uspolerede koralrev og udsigt til kridhvide sandstrande.
 
Her får du afslappende barfodsluksus i vaskeægte Robinson Crusoe stil, blandet med rendyrket forkælelse i form af elegante private villaer og luksuriøse spafaciliteter. Soneva kæden byder på nogle af verdens bedste resorts – og nu har du helt eksklusivt muligheden for at leje hele resortet og invitere så mange med du vil!
 
Soneva Jani
På Soneva Jani får I hele øen for jer selv – 27 eksklusive villaer i alt. Fra Maldivernes hovedlufthavn tager I fx jeres private vandfly til øen – en scenisk flyvtur på 40 minutter. Soneva Jani har nogle af de mest fantastiske og største water villaer på Maldiverne - bygget på pæle i den store azurblå lagune. Den mindste villa er på 416 kvm, og den største water villa er på imponerende 1.226 kvm og indeholder 2 etager med i alt 4 soveværelser, stor pool, vandrutsjebane, sauna, dampbad, fitnessrum & TV-lounge. Flere af villaerne har desuden den helt unikke feature at du fra en knap ved siden af din seng kan åbne taget – ikke bare et vindue – men hele taget kører til siden så du har direkte kig til stjernerne fra din seng. Hvilke villaer I ønsker at bo i - det er helt op til jer.
 
Udover store villaer byder Soneva Jani også på Cinema Paradiso, en biograf bygget på pæle over havet, hvor I kan se en film sammen under stjernerne. Da I har hele øen for jer selv, er det helt op til jer hvor I ønsker at måltiderne skal serveres – hvad enten det er i selve villaen, på stranden, i vinkælderen eller en af restauranterne.
 
Soneva Fushi
Den største af de 2 øer. Her er de fleste villaer belligende direkte ved stranden. På øen er der 71 villaer der spænder i størrelsen fra 1-værelses villaer på 235 kvm til en villa – The Private Reserve - med intet mindre end 9 værelser fordelt på 5.540 kvm! Ligesom søster-hotellet er her tale om et af Maldivernes mest eksklsuive resorts – beliggende i Baa Atollen, UNESCO Biosphere Reserve, kendt for at være et af de bedste steder i verden at svømme med Manta Rays og hvalhajer.
 

Priser:

Pris for leje af hele øen: 850.000,- kr. per nat. (ved minimum 3 nætter)
 
Halvpension (per nat): Voksen: 1.500,- kr. / Barn: 750,- kr.
All Inclusive (per nat): Voksen: 3.300,- kr. / Barn: 1.650,- kr.
 
Prisen inkluderer ikke
Flyrejse & transfer (spørg for pris)
Afbestillings- & rejseforsikring
Drikkepenge
 
Mulige datoer
Soneva Jani: 1. – 25. juli 2020
Soneva Fushi: 1. – 25. juli & 1. – 30. september 2020
 
Kontakt os for at høre nærmere
IndkvarteringVælg mellem

Soneva Jani

Krystalklart vand, elfenbenshvide sandstrande og smukke private villaer

Soneva Fushi

Barfodsparadiset for den moderne Robinson Crusoe