Rundrejse beskrivelse 4 nætters rundrejse i Sri Lanka + 7 nætter VIP luksus på Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne

Rejsen starter i Sri Lanka, hvor de første 4 dage blandt andet byder på rundtur i Colombo, en tur op ad den verdenskendte Sigiriya Rock, spændende safari i firehjulstrækker i Minneriya Nationalpark, frokost hos en lokal familie, royale ruiner i Polonnaruwa og en vandretur til det betagende Dambulla Rock Tempel, som ligesom mange andre af Sri Lankas seværdigheder er på UNESCOs Verdensarvsliste.
 
Efter nogle spændende dage i Sri Lanka, hvor oplevelserne har stået i kø, rejser I videre til det 5-stjernede luksusresort Atmosphere Kanifushi, der byder på en af de flotteste laguner, der findes på Maldiverne. Her skal livet nydes på de kridhvide sandstrande, med sejlture i solnedgangen, med snorkle- og dykkerture under havets overflade, med kølige drinks på terrassen i jeres private villa, med massagebehandlinger i spa’en og med udsøgte måltider i restauranterne – og ikke mindst masser af forkælelse med Blixen Tours VIP All Inclusive pakke. Er der mere eller andet I drømmer om, så sig endelig til, for rejsen kan skræddersyes lige efter jeres ønsker.
 
Guide
Engelsktalende chaufførguide i Sri Lanka.
 
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker. Mulighed for afrejse alle dage, året rundt.
Rejsebeskrivelse Sri Lanka + Maldiverne Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Colombo — Ankomst til Sri Lanka
Galle Face Hotel ****
Galle Face Hotel
I lander i Sri Lanka - typisk om formiddagen. Efter indrejseformaliteterne er klaret, bliver I mødt af jeres engelsktalende chaufførguide, som kører jer til jeres hotel i Colombo. På vejen dertil får I en lille rundtur i Colombo. Resten af dagen kan I bruge, som I vil. Måske trænger I til en lille lur efter den lange rejse eller en forfriskende dukkert i poolen eller i havet. Det kan også være, at I trænger til at få rørt benene med en gåtur på stranden eller I kan gå på opdagelse i byen og shoppe lidt eller få en bid mad.
 
Overnatning
1 nat, Galle Face Hotel ****
Måltider
Morgenmad
Dag 2
Dambulla — Sigiriya og Dambulla Rock Tempel
Heritance Kandalama Hotel ****
Dambulla Rock Temple
Efter en god nats søvn og en lækker morgenmad bliver I hentet af jeres chaufførguide, som tager jer ud på jeres første spændende tur. Turen går ind i landet, hvor første stop er Sigiriya. Her kører I videre i små TUK TUK’er, hvilket er en oplevelse i sig selv. I skal besøge en lokal familie, som byder jer på en spændende og lækker frokost, som I selv får mulighed for at være med til at tilberede.
 
Om eftermiddagen tager I afsked med familien og kører videre ind i landet til Dambulla Rock Tempel. Templet, som dateres tilbage til det første århundrede før Kristus, er på UNESCOs verdensarvsliste og det forstår man, straks man ser det. Området består af i alt 80 grotter med smukke vægmalerier og imponerende Buddhastatuer. Selve templet ligger i en 160 meter høj kæmpeklippe og gemmer på intet mindre end 153 stående, siddende og liggende Buddhastatuer, 4 statuer af guder og gudinder og 3 statuer af srilankanske konger. Derudover er vægge og lofter udsmykket med farverige malerier, som fortæller historien om Buddha og hans liv. Væg- og loftsmalerierne dækker et område på i alt 2.100 m2.
 
Det er en god idé at tage gode sko på, for det kræver en lille vandretur op ad klippen for at komme til templet. Men det syn og den oplevelse, der venter jer på toppen, er absolut anstrengelserne værd.
 
Efter besøget i Dambulla Rock Temple bliver I kørt til jeres hotel, hvor I kan slappe af og lade dagens spændende oplevelser bundfælde sig.
 
Overnatning
Heritance Kandalama Hotel ****
Måltider
Halvpension
Dag 3
Dambulla — Sigiriya og ”Lion Rock”
Heritance Kandalama Hotel ****
Sigiriya "Lion Rock"
Dagen starter tidligt med en god morgenmad, hvorefter I bliver kørt til Sigiriva Rock Forest, hvor dagens første oplevelser venter jer.
 
De gode vandresko skal på igen, for den verdensberømte Sigiriya Rock, også kaldt Løveklippen, skal bestiges. Klippen er at finde på UNESCOs verdensarvsliste og det er virkelig også et helt fantastisk syn, der venter jer i området og i særdeleshed på toppen af klippen. Ifølge gamle skrifter var det Kong Kasvapa (år 477-495) eller hans far, som udvalgte stedet som den ny hovedstad og byggede et kongeligt palads på toppen af det godt 200 meter høje bjerg. Ruinerne af paladset er stadig at finde på klippen sammen med resterne af de badebassiner, haveanlæg, voldgrave og skulpturer som omgav paladset.
 
1.200 trin fører jer til toppen af bjerget og undervejs passerer I imponerende klippemalerier og et plateau, hvor kongen fik udhugget en kæmpemæssig løve i klippen med poterne hvilende på plateauet. Løvepoterne er her stadig og giver en tydelig fornemmelse af, hvor stort og imponerende et syn det må have været, da hele løven lå og tog i mod de forbipasserende.
 
Turen er fysisk udfordrende, men hele vejen til toppen bliver I beriget med en fantastisk udsigt over skove og klippelandskaber, som får jer til at glemme anstrengelserne – i hvert tilfælde for en stund.
 
Efter Sigiriya Rock er besejret og beundret, kører I videre til Minneriya Nationalpark, hvor I skal på spændende safari. Turen foregår i firehjulstrækkere sammen med andre gæster. Minneriya Nationalpark er særlig berømt for sin enorme bestand af elefanter. Antallet af elefanter er højest i den tørre tid fra juni til september, hvor vandstanden i parkens sø falder og åbenbarer fugtig og frodig jord, som hurtigt bliver til saftige græsområder. Her nyder elefanterne livet, æder sig mætte, mudderbader og parrer sig. Det er selvfølgelig ikke kun elefanterne, som har opdaget dette paradis. I vil også opleve massevis af fugle, aber, hjorte, krokodiller og af og til leoparder og læbebjørne på safariturene.
 
Sidst på eftermiddagen bliver I kørt tilbage til hotellet – mætte af oplevelser.
 
Overnatning
Heritance Kandalama Hotel ****
Måltider
Halvpension
Dag 4
Negombo — Polonnaruwa, historie og royale ruiner
Jetwing Beach Hotel ****
Jetwing Beach Hotel
Efter en god nats søvn og en lækker morgenmad er I klar til en ny dag med spændende oplevelser. I dag går turen til endnu et sted, som velfortjent er på UNESCOs verdensarvsliste; Polonnaruwa.
 
Polonnaruwa er den anden hovedstad på Sri Lanka og blev bygget i det 11. og 12. århundrede. Hele byen emmer af historie tilbage fra Kong Parakramabahus tid og gemmer på velbevarede ruiner af buddhastatuer, stupaer og andre buddhistiske helligdomme. Oplev blandt andet ruinerne fra det royale palads ”The Gal Viharaya”, der er hugget ud i klippen og hvor fire store statuer af Buddha efter sigende fortæller Buddhas livshistorie.
 
Bag en tyk firkantet mur finder I Polonnaruwa Quadrangle, som er et område med nogle helt enestående ruiner. En af de mest imponerende er Vatadage, hvor Buddha sidder i lotusstilling med Guard Stones omkring sig som holder vagt.
Her er meget at opleve, så hvis I har lyst, har I mulighed for at cykle rundt i området, så I ikke går glip af noget.
 
Efter en spændende dag i Polonnaruwa kører I videre til jeres hotel i Negombo.
 
Overnatning
1 nat, Jetwing Beach Hotel ****
Måltider
Halvpension
Dag 5 - 12
Maldiverne — Afslapning og Blixen Tours VIP All Inclusive
Atmosphere Kanifushi *****
Atmosphere Kanifushi
Fyldt op af fantastiske oplevelser går turen nu mod ultimativ afslapning og nogle af verdens smukkeste koralrev på Maldiverne. Her blandt svajende palmer, ved den turkisblå lagune og den 2 kilometer lange kridhvide pudderbløde sandstrand kan I virkelig få slappet af og lade de mange spændende oplevelser på Sri Lanka bundfælde sig.
 
I bor i private villaer på Atmosphere Kanifushi, som er et skønt 5-stjernet hotel. Her er blandt meget andet flere gode restauranter, Akiri Spa, fitnesscenter, et fantastisk poolområde og mange former for aktiviteter på land og til vands – ikke mindst i det helt utroligt smukke koralrev, som ligger nær hotellet. Her kan du snorkle eller dykke sammen med hotellets PADI-dykkerinstruktører.
 
Som prikken over i’et får I Blixen Tours helt særlige VIP All Inclusive pakke med blandt andet gratis massagebehandlinger, gratis minibar, 2 x fine dining på The Sunset, 1 x gratis jetski, 1 x dyk, gratis adgang til loungen før afrejse med vandfly og meget, meget mere – så behøver I nemlig ikke at tænke på andet end at nyde jeres drømmeferie på Maldiverne.
 
Overnatning
7 nætter, Atmosphere Kanifushi *****
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
IndkvarteringSri Lanka + Maldiverne

Atmosphere Kanifushi

Populært hotel på Maldiverne – 5-stjernet service, omgivelser og oplevelser

Store billeder

Galle Face Hotel

Langs strandpromenaden og i hjertet af Colombo ligger et af byens ikoniske vartegn — The Galle Face Hotel.

Heritance Kandalama Hotel

Arkitektonisk perle i junglen. Tegnet af Geoffrey Bawa — én af Sri Lankas og Asiens mest indflydelsesrige arkitekter.

Jetwing Beach Hotel

Dejligt strandhotel der indbyder til afslapning ved de brede sandstrande i Negombo.

INDIKATIONSPRISER Sri Lanka + Maldiverne
11 NÆTTER FRA
kr. 44.995 pr. person
Fra-pris i lavsæson (maj - juni)
11 NÆTTER FRA
kr. 47.595 pr. person
Fra-pris i højsæson (juli - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Colombo - Maldiverne t/r på økonomiklasse og billigste billettype med skift undervejs
 • Rundrejse på Sri Lanka som i ovennævnte program inkl. engelsktalende chaufførguide
 • Adgang til lounge ved ankomst til Malé før afrejse med vandflyver
 • Transport Malé lufthavn - Atmosphere Kanifushi med vandflyver t/r
 • 7 nætter på Atmosphere Kanifushi i Sunset Beach Villa
  • Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive* (se nedenfor)
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
ATMOSPHERE KANIFUSHI

Blixen Tours VIP All Inclusive

Følgende er inkluderet for rejser i perioden 1. november 2023 - 31. oktober 2024:
 
 
Lounge og ankomst
 • Modtagelse og assistance ved ankomst og afrejse i Malé lufthavn
 • Gratis adgang til lounge (forfriskninger, Wi-Fi m.m.) ved ankomst til Malé før afrejse med vandflyver.
 • Canapés og en flaske mousserende vin på værelset ved ankomst
 
Mad og drikke
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på The Spice (hovedrestaurant). En kombination af overdådig buffet, live cooking stations, tema-aftener og grill
  • Ved ophold i Sunset Beach Villa with Pool - er der mulighed for à la carte morgenmad i The Sunset Pool Bar.
  • Ved ophold i Sunset Water Villa with Pool - er der mulighed for à la carte morgenmad i The Pier Six.
 • Udvalg af snacks i løbet af dagen på The Sunset Pool Bar og The Liquid samt Fish & Chips dagligt kl. 17.00-19.00
 • Sri Lankan Street Style Snacks og lette måltider på Ceylon Bliss, dagligt kl. 17.00-21.00 - undtagen onsdag og søndag 
 • A la carte frokost på The Sunset Pool Bar
 • A la carte frokost eller aftensmad på Just Veg, som er den første restaurant på Maldiverne som udelukkende serverer vegetarmad (reservation nødvendig)
 • "Sampler platter menu" på Lantern Bar (snacks/lette retter) fra kl. 17.00-20.00 fra kl. 20.00-22.30 serveres menuen fra Just Veg
 • 2 x fine dining middage - vælg mellem (ved min. 4 nætters ophold):
  • The Sunset - à la carte (reservation kræves)
  • The Pier Six - frokost eller aftensmad - à la carte (reservation kræves)
 • Spiritus, øl og likør på The Spice, The Liquid, The Sunset og Just Veg
 • Ubegrænset cocktails og mocktails, signature drinks, juices, sodavand, vand, udvalg af te og kaffe fra ”The Atmosphere Kanifushi Plan Spirits, Cocktails & Beer Menu”
 • Stort udvalg af premium vine og mousserende vine fra hele verden ifølge ”Atmosphere Kanifushi Plan Wine Menu”
 • Gratis minibar på værelset med øl, vin, sodavand og snacks (opfyldes 1 gang dagligt)
 
Wellness
 • 1 x gratis 50 minutters Balinese Massage i Akiri Spa by Mandara pr. person fra 18 år
 
Vandsport
 • 1 x 15 minutters Jet Ski pr. person under opholdet
 • 1 x 15 minutter Banana Boat ride pr. person under opholdet
 • 1 x Regular Dive pr. person over 15 år med ‘Dive & Sail’
  • ekskl. evt. leje af udstyr og genopfriskningsdyk/kursus. PADI certifikat kræves.
 • Gratis lån af snorkling udstyr
 • Gratis lån af ikke-motoriseret vandsportsaktiviteter; windsurfing, katamaran, kano og stand-up paddle 
  • Certifikat kræves til windsurfing og katamaran, samt 30 min. orienteringssejlads påkrævet som koster USD 44,- inkl. skatter
 
Udflugter
 • Ubegrænset deltagelse på snorkling udflugter under opholdet. Der arrangeres to daglige ture (kl. 9.30 og kl. 14.30 afhængig af vejret). Børn skal være fyldt 6 år for at deltage.
 • Fiskertur i solnedgangen (én gang pr. ophold og afhængigt af vejret)
 • Sunset Cruise
 • Én gratis udflugt under opholdet, ”Local island cultural experience" med mulighed for at besøge Turtle Rehab Center mod tillæg på ca. USD 15,- per person (afhængig af vejret)
 
Sport
 • Gratis adgang til fitness center, tennisbane, indendørsaktiviteter
 
Underholdning
 • Gratis adgang til The Kids Club
 • Gratis internet adgang i alle villaer og ved hotellets offentlige opholdssteder
 • Daglig musik og DJ aften
 
Ydelserne og aktiviteter der ikke benyttes kan ikke refunderes, ombyttes eller overdrages til andre gæster
 
- - -
 
Blixen Tours VIP All Inclusive er gældende på ankomstdagen fra kl. 12.00 og helt frem til afrejse. 
Blixen Tours VIP All Inclusive inkluderer ikke In-Villa dining. 
 
Officiel check-in på værelset kl. 14 og check-ud kl. 12.
 
Der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling hvis man ikke benytter sig af alle ovenstående tilbud.
Hotellet kan til enhver tid ændre i ovenstående All Inclusive uden der ydes refusion.