Hotelbeskrivelse

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa

Barr Al Jissah ligger ud til Al Jissah-bugten ved Omans hovedstad Muscat
Omgivet af ørken, bjerge og den Arabiske Golf. På resortets 124 hektar er der plads til intet mindre end tre forskellige hoteller med hvert sit tema, foruden Omans største private Spa. Det lyder storslået og imponerende, og det er det også! Variationen og størrelsen gør at det ikke virker som om du er på et enkelt ressort, og de smukke, luksuriøse omgivelser får dig til at føle dig som en meget privilegeret gæst.
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Eksklusiv hideaway
Stor strand
Privat strand
FACILITETER Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa
På resortets 124 hektar er der plads til intet mindre end tre forskellige hoteller med hvert sit tema, foruden Omans største private Spa.
Gæster på alle tre hoteller har adgang til privat strand, privat flod, 6000 m2 swimmingpools (sammenlagt), tennisbaner, fitnesscenter, spa, sauna, dampbad, jacuzzi, bådture, dykkercenter, snorkling, sejlbåde, windsurfing, marked og forskellige udflugtsmuligheder.
 
Gæster på Al Husn-hotellet har desuden adgang til endnu en privat strand, privat fitnesscenter, bibliotek, cigarlounge og eksklusivt fællesområde. På hotellerne findes 14 restauranter og 5 barer.
Business center
Butikker
Concierge
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Shuttle Service
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Spar op til 30% på opholdet ved bestilling i god tid.
Senere bestilling kan betyde højere priser.
Er indregnet i ovenstående priser.
Prisen inkluderer
  • Fly fra Kastrup - Muscat med 1 skift
  • Lufthavnsskatter
  • Privat transport fra lufthavn - hotel t/r
  • 7 nætter på Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa med morgenmad & aftensmad
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.