Hotelbeskrivelse

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Fantastisk smukke omgivelser og nem adgang til mange kultur- og naturoplevelser
Skjult på et klippeudspring på Sri Lankas sydligste kyst, omgivet af kokospalmer, gyldne sandstrande og det azurblå Indiske Ocean, ligger dette eksotiske og eksklusive resort, som tilbyder gæsterne en privat strandferie i luksuriøse omgivelser kombineret med utallige spændende oplevelser.
Velegnet til par
Safari i Yala Nationalpark
Direkte adgang til stranden
FACILITETER Anantara Peace Haven Tangalle Resort
Drømmer du om at komme tæt på elefanter, se skildpadder på stranden eller at se hvaler dukke op af det blå ocean, så lad resortet arrangere udflugter, som får dine drømme til at gå i opfyldelse. Du kan også besøge en teplantage, historiske forter eller opleve Sri Lankas fantastiske natur i Yala Nationalpark.
 
På resortet kan du fylde dine feriedage med afslapning på stranden eller ved den smukke pool, med workout i fitnesscenteret, skønne behandlinger i spaen, holistisk træning på stranden eller du kan lære at lave traditionel srilankansk mad på et madkursus.
 
Anantara Surf Center tilbyder kurser i surfing i den rolige lagune, mens øvede surfere kan jagte perfekte bølger på næsten øde strande.
Bibliotek
Børneklub
Cykler
Fitness center
Handicapvenlig
Lounge/bar
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vinkælder
INDIKATIONSPRISER Anantara Peace Haven Tangalle Resort
7 NÆTTER FRA
kr. 14.495 pr. person
Fra-pris i lavsæson (april - oktober)
7 NÆTTER FRA
kr. 16.995 pr. person
Fra-pris i højsæson (november - marts)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup - Colombo t/r på økonomiklasse med skift undervejs
  • Privat transport fra lufthavn - hotel t/r
  • 7 nætter i Premier Garden View Room
  • Morgenmad
  • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
  • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.