Hotelbeskrivelse

Cape Weligama

+
Eksklusivt resort på Sri Lankas sydkyst med fantastiske oplevelser lige udenfor døren
På et klippefremspring med udsigt over det blå ocean ligger luksusresortet, Cape Weligama. Lige udenfor døren venter spændende kulturog naturseværdigheder på at blive udforsket til fods, på cykel, i båd, kajak eller med snorkel og dykkermaske, mens resortets dedikerede personale står klar til at forkæle gæsterne med spabehandlinger, udsøgte måltider og en service i topklasse.
 
Børnevenlig
Dykning
Velegnet til par
Spektakulær udsigt
Gourmetmad
FACILITETER Cape Weligama
Dyk ned under havoverfladen med snorkel eller dykkerudstyr og oplev det fantastiske liv af eksotiske fisk eller udforsk historiske skibsvrag.
Resortets dykkercenter tilbyder PADI dykkerkurser og ligeså kurser i surfing. Centeret tilbyder også masser af andre vandaktiviteter, som private sejlture i solnedgangen, dybhavsfiskeri, hval- og delfinsafari eller kajakture til nærtliggende klippehuler.
 
På landjorden kan du tage på cykeltur til små landsbyer, rismarker og oldgamle templer eller sejle i båd eller kajak på Koggala Lake, som er omkranset af duftende kanelhaver og tropisk vildtliv. Du kan også besøge historiske forter og kirker, hyggelige havne og smukke nationalparker.
 
Børnepasning
Børnevenlig pool
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Handicapvenlig
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Sauna
Spa/wellness
Swimmingpool
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Cape Weligama
7 NÆTTER FRA
kr. 27.995 pr. person
Fra-pris i lavsæson (maj - jun & september - december)
7 NÆTTER FRA
kr. 34.995 pr. person
Fra-pris i højsæson (januar - april & juli - august)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup - Colombo t/r på økonomiklasse med skift undervejs
  • Privat transport fra lufthavn - hotel t/r
  • 7 nætter i Pool View Junior Suite
  • All Inclusive
  • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
  • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

CAPE WELIGAMA