Beskrivelse

&Beyond Phinda Forest Lodge

Bæredygtig luksus i Afrikas sjældne Sand Forest
I KwaZulu-Natal, i hjertet af et af Afrikas mest unikke og skrøbelige økosystemer, den sjældne og truede Sand Forest, ligger den idylliske og eksklusive &Beyond Phinda Forest Lodge. Lodgen er en af verdens første miljøvenlige lodges og er omhyggeligt designet i harmoni med naturen, hvilket gør den næsten usynlig i sine omgivelser.
 
Når du ikke er på spændende safari og opleve Afrikas ”Big 5” og over 430 fuglearter, kan du fordybe dig i de fantastiske omgivelser i lodgen og din eksklusive suite, hvor du kan slappe af på din veranda og nyde en betagende udsigt over skoven og til små dykkerantiloper, der ofte ses græsse nedenfor.
 
Vær med til at beskytte den truede Sand Forest
Phinda Forest Lodge er kendt for sin dedikation til bæredygtighed og naturbeskyttelse. Lodgen spiller en vigtig rolle i at beskytte det skrøbelige Sand Forest-økosystem, som er hjemsted for en række sjældne og truede arter, herunder forskellige fuglearter, små pattedyr, som dykkerantiloper, og en rig mangfoldighed af planter. Økosystemet er meget skrøbeligt og truet af menneskelige aktiviteter som landbrug og skovrydning, hvilket gør bevaringsindsatsen i områder som Phinda Private Game Reserve ekstra vigtig. På Phinda Forest Lodge får du derfor en enestående mulighed for at opleve en af Afrikas mest specielle naturlige miljøer, samtidig med at du bidrager til bevaringsindsatsen.
 
Big 5 safari, næsehornsmærkning og en nat under stjernerne
Hver dag kan du tage på spændende safari i det 29.866 hektar store reservat, der er hjemsted for Afrikas ”Big 5” og over 430 fuglearter. Lodgen tilbyder derudover en række spændende aktiviteter, som specialiseret tracking- og vandresafari, hvor du kan udforske den rige biodiversitet i Sand Forest, overnatning under stjernerne og i perioder deltagelse i bevaringsprojekter som næsehornsmærkning eller pangolin tagging mod ekstra tillæg.
 
Efter en dag fyldt med eventyr kan du slappe af med Healing Earth-behandlinger i lodgens spa eller nyde udsigten fra infinity-poolen og solterrassen, der har panoramisk udsigt over den åbne slette. Når mørket falder på, kan I samles omkring lodgens centrale ildsted, der er inspireret af væverfuglens rede, og nyde en drink og dele historier fra en spændende dag.
 
Derfor er Phinda Forest Lodge noget særligt
Lodgens beliggenhed i den sjældne Sand Forest er helt unik og udsigten fra fællesområdet og suiterne er så idyllisk. Phinda Forest Lodge er på alle måder noget helt særligt – både når du fordyber dig i de mange spændende naturoplevelser og når du bare vil slappe af.
Børnevenlig
Velegnet til par
Smukke naturomgivelser
Beliggende i sjælden Sand Forest
Eksklusive suiter
Big 5 safari
Deltag i naturbeskyttelse
Oplev Zulukulturen
FACILITETER &Beyond Phinda Forest Lodge
Smukke suiter, der inviterer skoven indenfor
Phinda Forest Lodge byder på 16 suiter med gulv-til-loft vinduer, der inviterer skoven indenfor, mens de tætte trækroner giver dejlig skygge og privatliv. Suiterne svæver på pæle over skovbunden, hvor man ofte ser små dykkerantiloper græsse nedenfor. Hver suite har blandt meget andet en privat veranda, hvor du kan nyde udsigten over skoven, og en personlig minibar med dine favoritdrikkevarer. 
Fitness center
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool