Rundrejse beskrivelse Big 5 safari og badeferie i Sydafrika

Kombiner safarieventyr og strandferie ved det UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park

Kombiner safarieventyr og strandferie ved det UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park

Tag med på en rejse, der kombinerer safarieventyr og strandferie. Start med ophold og safari på Thanda Safari Lodge, hvor det rige dyreliv udforskes i Mdletshe Game Reserve og bo i stilfulde suiter inspireret af zulukulturen. Fortsæt til Thonga Beach Lodge ved det UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park, hvor der venter dage med afslapning og aktiviteter ved kysten og ved områdets smukke ferskvandssøer. Denne rejse byder på en perfekt blanding af spænding, aktiviteter og afslapning i Sydafrikas smukke natur. 
Mulighed for afrejse hver dag - kan skræddersyes helt efter jeres ønsker.
Rejsebeskrivelse Bush & Beach Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Durban
Thanda Safari Lodge
Thanda Safari Lodge
Ankomst til Durban, hvor din private chauffør tager imod og kører dig de ca. 3,5 time til Mdletshe Game Reserve, i den nordlige del af KwaZulu Natal-regionen.
 
Indkvartering på Thanda Safari Lodge, hvor du vil opleve en verden af vild natur og dyreliv, kombineret med en dyb forpligtelse til zulukulturen og til miljøbeskyttelse. Lodgens Bush Suites er inspireret af regionens zulukultur, hvor de traditionelle hjem er cirkulære i deres design. Suiterne byder blandt andet på flotte badeværelser, privat plunge pool og en stor terrasse med udsigt over savannen. 
Overnatning
4 nætter, Thanda Safari Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 2-4
På safari morgen og eftermiddag
Thanda Safari Lodge
På safari
Dyrelivet i det malariafri Mdletshe Game Reserve er rigt og varieret og tæller blandt andet ”The Big 5”, som er løve, elefant, leopard, næsehorn og bøffel foruden andre dyr som geparder, hyæner, giraffer, zebraer, gnuer, impalaer, kudu'er og et utal af fuglearter. Dette rige dyreliv opleves på safariturene om morgenen og igen sidst på eftermiddagen. På turene opleves de erfarne guider og trackers imponerende evne til at opspore dyrene, samtidig med at de deler ud af deres store viden om naturen og ældgamle historier fra Zulu-folket.
Du kan også tage på guidede gåture i bushen – afhængig af vejr og græshøjde.
 
Når du ikke er på safari, kan du slappe af ved suitens private plunge pool eller i fællesområdets lounge, terrasse eller bibliotek med udsigt over det velbesøgte vandhul. Du kan også gå på opdagelse i cigarbaren og vinkælderen – eller forkæle dig selv med en behandling i spaen.
Overnatning
Thanda Safari Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 5
Fra safari til Sydafrikas kyst og hvide sandstrand
Thonga Beach Lodge
Thonga Beach Lodge
Efter en sidste morgensafaritur, er det tid til at sige farvel til Mdletshe Game Reserve. Din chauffør kører dig de ca. 2,5 time ud til kysten og til Thonga Beach Lodge, hvor du kan nyde havet, solen og de vidunderlige naturomgivelser.
 
Thonga Beach Lodge ligger i det UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park i KwaZulu-Natal, omgivet af uberørt natur, hvide sandstrande, koralrev og ferskvandssøer. Her bor du i en af lodgens stråtækte hytter.  
Overnatning
4 nætter, Thonga Beach Lodge
Måltider
Helpension
Dag 6-8
Strandferie i smukt UNESCO område
Thonga Beach Lodge
Sejl i kajak på Lake Sibaya
Dine dage på Thonga Beach Lodge kan være lige så afslappende eller aktive, som du ønsker. Her er et bredt udvalg af aktiviteter, som at udforske de nærliggende koralrev med snorkel eller dykkerudstyr, sejle i kajak eller prøve paddleboarding på den nærliggende sø eller langs kysten.
 
Under skildpaddernes ynglesæson kan du opleve disse fascinerende væsner, når de ses komme op på stranden for at lægge deres æg i november og når skildpaddeungerne udklækkes i januar-februar. Derudover kan du tage på guidede ture i naturen og opleve den mangfoldige biodiversitet. Du kan også tage på kulturelle udflugter til lokale landsbyer og lære om zulukulturen og deres traditioner.
 
Når der skal slappes af, kan du nyde solen ved poolen og en sundowner ved søen. Du kan få en dejlig behandling i spaen eller slappe af på den private terrasse. Måltiderne tilberedes med friske, lokale ingredienser, blandt andet fisk og skaldyr, der er fanget lige ud for kysten, hvilket gør de kulinariske oplevelser lige så mindeværdig som udsigten.
Overnatning
Thonga Beach Lodge
Måltider
Helpension
Dag 9
Hjemrejsedag
Thonga Beach Lodge
Thonga Beach Lodge
Så er dagen kommet, hvor du rejser tilbage til Danmark. Du køres til Richard Bays lufthavn, en køretur på ca. 3,5 time for at flyve via Johannesburg mod Danmark eller videre på nye eventyr. 
Overnatning
Thonga Beach Lodge
IndkvarteringHoteller & lodges

Thanda Safari Lodge

En luksuriøs kærlighedsaffære med Afrika

Thonga Beach Lodge

Fredfyldt barfodsluksus i smukt UNESCO verdensarvsområde

INDIKATIONSPRISER Bush & Beach
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
8 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
02.08.24 - 09.08.24
46.195
10.08.24 - 01.09.24
45.995
02.09.24 - 01.10.24
44.395
02.10.24 - 04.11.24
45.395
05.11.24 - 19.12.24
44.595
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Fly Danmark - Durban/Richards Bay - Johannesburg - Danmark på økonomiklasse
  • Privat transport Durban - Thanda Safari Lodge 
  • 4 nætter Thanda Safari Lodge i Bush Suite inklusiv helpension, te/kaffe, udvalgte drikkevarer samt 2 daglige safarikørsler, vandresafari, tøjvask og parkentre
  • Privat transport Thanda Safari Lodge - Thonga Beach Lodge - Richards Bay Lufthavn
  • 4 nætter Thonga Beach Lodge i Ocean View Room inklusiv helpension, guided snorkling og brug af snorkel udstyr, guided vandreture i skoven, kajak, sundowner ved Lake Sibaya, Tsongo kulturel udflugt og skildpadde trekking (nov-feb) 
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.