Rundrejse beskrivelse Big 5 safari og badeferie ved Mozambiques kyst

En eksklusiv rejse fra safari i bushen til afslapning på stranden

En eksklusiv rejse fra safari i bushen til afslapning på stranden

Tag med på et eksklusivt safarieventyr i Phinda Private Game Reserve og afslut med luksuriøs afslapning ved Mozambiques kyst. Rejsen starter med safari i &Beyond Phinda Forest Lodge, der er beliggende i den sjældne og truede Sand Forest. Her bor du i eksklusive suiter med gulv-til-loft glasvægge, der bringer den omkringliggende skovs skønhed helt tæt på. På safariturene vil du få store dyreoplevelser i det 29.866 hektar store reservat, der er hjemsted for Afrikas Big 5 og mere end 430 fuglearter. 
 
Efter spændende safaridage går turen videre nordpå til Mozambiques kyst, hvor du nyder de kommende dage på det stilfulde strandresort White Pearl. Her indkvarteres du i en luksuriøs poolsuite, der er hævet over sanddynerne med en storslået udsigt over havet. Med en 2 km lang sandstrand på den ene side og uberørt bush på den anden, kan du glæde dig til en afslappende ferie i vidunderlig fred og ro. 
Mulighed for afrejse hver dag - kan skræddersyes helt efter jeres ønsker.
Rejsebeskrivelse Safari i Sydafrika og luksuriøs strandferie i Mozambique Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Durban
&Beyond Phinda Forest Lodge
Phinda Forest Lodge
Lad eventyret begynde! Efter ankomst til Durban mødes du af din private chauffør, der kører dig de cirka 3 timer til Phinda Private Game Reserve i KwaZulu-Natal-provinsen. Her kan du glæde dig til ophold på Phinda Forest Lodge.
 
Phinda Forest Lodge ligger i hjertet af et af Afrikas mest unikke og skrøbelige økosystemer; den sjældne og truede Sand Forest. Denne lodge er en af verdens første miljøvenlige lodges og er omhyggeligt designet i harmoni med naturen, hvilket gør at den falder naturligt ind i sine omgivelser. Her bor du i en af de 16 suiter med gulv-til-loft vinduer, der inviterer skoven indenfor, mens de tætte trækroner giver privatliv. Suiterne svæver på pæle over skovbunden, hvor små dykkerantiloper ofte ses græsse nedenfor. Hver suite har en privat veranda, hvor du kan nyde den idylliske udsigt over skoven.
Overnatning
4 nætter, &Beyond Phinda Forest Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 2-4
Safarieventyr i Phinda Private Game Reserve
&Beyond Phinda Forest Lodge
På safari i Phinda Private Game Reserve
På en typisk safaridag køres i de tidlige morgentimer og igen i de sene eftermiddagstimer ud på safari, da det er i dette tidsrum dyrene er mest aktive. Inden morgensafarien serveres kaffe/the og kiks. Efter godt 2-3 timers safari vender du tilbage til lodgen, hvor morgenmad serveres. 
 
Herefter er der tid til siesta i lodgen. Nyd udsigten til de græssende dyr fra terrassen og spis en god frokost og evt en afslappende Healing Earth eller afslapning ved poolen inden der serveres afternoon tea, hvorefter du atter skal på safari i de sene eftermiddagstimer. Du vender tilbage til lodgen inden mørkets frembrud, hvor middagen venter. 
 
Phinda Private Game Reserve dækker over 29.866 hektar beskyttet vildtreservat. Reservatet tilbyder en af kontinentets fineste safarioplevelser og er hjemsted for Afrikas ”Big 5” og mere end 430 fuglearter. Det er også her, man finder Sand Forest, som er et unikt og sjældent økosystem. Denne type skov er kendetegnet ved sin sandede jord og tætte vegetationsstruktur, der består af høje, slanke træer og et tæt underskovslag. Sand Forest er hjemsted for en række sjældne og truede arter, herunder forskellige fuglearter, små pattedyr som dykkerantiloper og en rig mangfoldighed af planter. 
 
Phinda Forest Lodge tilbyder udover safari i perioder også en række spændende aktiviteter og oplevelser, herunder specialiseret tracking- og vandresafari, overnatning under stjernerne og deltagelse i bevaringsprojekter som næsehornsmærkning eller pangolin tagging – forhør nærmere.
 
Der er mulighed for at opgradere indkvarteringen til den eksklusive og intime &Beyond Phinda Vlei Lodge. Denne lodge ligger ved skovgrænsen med udsigt over en åben eng og et vandhul, der tiltrækker mange dyr. Her bor du i luksuriøse suiter, der har store panoramavinduer, hvilket giver en følelse af at være på safari, selv når du er indendørs.
Overnatning
&Beyond Phinda Forest Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 5
Fra Sydafrikas bush til Mozambiques kyst
White Pearl
White Pearl Resort
Efter en sidste morgensafaritur, pakkes kufferten og du køres de ca. 2 timer til Mozambiques grænse. Her bliver du hentet af en chauffør fra White Pearl, som kører dig de sidste 40 minutter til det smukke strandresort for indkvartering.  
 
White Pearl er et stilfuldt strandresort beliggende i en beskyttet bugt på Mozambiques kyst. Her er atmosfæren afslappet og standarden høj og der er fuld fokus på, at gæsterne skal have en så afslappende ferie, som muligt. 
 
Pak kufferten ud i en af resortets 22 luksuriøse suiter, der er smukt placeret blandt sanddynerne, hævet over jorden på pæle, og designet med omtanke for at beskytte de skrøbelige økosystemer, de er beliggende i. Hver suite har udsigt over havet og er indrettet i rene linjer, med moderne møbler og farver, der er inspireret af det omkringliggende kystlandskab. Alle byder på en privat terrasse og pool, flotte badeværelser med udendørs bruser, et dejligt opholdsrum og meget mere. Læn dig tilbage og nyd solen i komfortable solsenge, slap af ved den private pool eller synk ned i et boblebad med udsigt over havet.
Overnatning
4 nætter, White Pearl
Måltider
Halvpension
Dag 6-8
Luksuriøs afslapning omgivet af bush og hav på Mozambiques kyst
White Pearl
Mulighed for at dykke
White Pearl tilbyder en bred vifte af vandsportsaktiviteter og naturoplevelser, som dykning, snorkling, kajaksejlads og muligheden for at se delfiner, skildpadder og endda pukkelhvaler i sæsonen. 
 
Resortet er omgivet af en 2 km lang sandstrand på den ene side og uberørt bush på den anden, hvilket skaber en perfekt balance mellem hav og natur – og en sand oase af ro og nydelse.
Overnatning
White Pearl
Måltider
Halvpension
Dag 9
Hjemrejsedag
White Pearl
White Pearl Pool Suite
Så er dagen kommet, hvor du skal rejse hjem til Danmark eller videre ud på nye eventyr. Du bliver hentet af chaufføren, der kører dig omkring 1.5 time til Maputo lufthavn, hvorfra du flyver retur til Danmark med skift undervejs. 
Overnatning
White Pearl
IndkvarteringHoteller & Lodges

&Beyond Phinda Forest Lodge

Bæredygtig luksus i Afrikas sjældne Sand Forest

White Pearl Resorts

Stilfuldt strandresort med fokus på afslapning og nydelse

INDIKATIONSPRISER Safari i Sydafrika og luksuriøs strandferie i Mozambique
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
8 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
16.07.24 - 05.08.24
58.695
06.08.24 - 31.08.24
52.995
01.09.24 - 02.09.24
56.895
03.09.24 - 01.10.24
56.595
02.10.24 - 04.11.24
58.195
05.11.24 - 13.12.24
57.395
14.12.24 - 19.12.24
59.395
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Danmark - Durban/Maputo - Danmark på økonomiklasse
 • Privat transport Durban - &beyond Phinda Forest Lodge 
 • 4 nætter &beyond Phinda Forest Lodge i Suite inklusiv helpension, te/kaffe, udvalgte drikkevarer samt 2 daglige safarikørsler, vandresafari, tøjvask og parkentre
 • Privat transport &beyond Phinda Forest Lodge - White Pearl Resort, Mozambique 
 • 4 nætter White Pearl Resort i Pool Suite inklusiv helpension, surf-board, kajak, fat bikes, paddle board samt snorkel udstyr 
 • Privat transport White Pearl Resort - Maputo Lufthavn 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.