Beskrivelse

Legendary Lodge

+
Charmerende afslapning før og efter dit safarieventyr ved foden af Mount Meru
Nær Arusha, der er kendt som Tanzanias safarihovedstad, og ved foden af Mount Meru, ligger en gammel jagtfarm midt i en frodig kaffeplantage. Farmen er i dag omdannet til en hyggelig og luksuriøs lodge, hvis beliggenhed er ideel som første – eller sidste - stop på et safarieventyr i det nordlige Tanzania. Stedet hedder Legendary Lodge og i disse smukke og idylliske omgivelser kan du virkelig tænke tilbage på og reflektere over de safarioplevelser, du ser frem til eller lige har haft. Stemningen er hyggelig og ægte og især i baren bliver man draget tilbage i tiden til dengang, hvor stedet var eftertragtet blandt storvildtjægere. Våbenskabet findes endda endnu – i dag er det dog vin, som bliver opbevaret bag den tunge jerndør.
 
Kaffeplantager, spaforkælelse, naturoplevelser og markedstur
Lodgen ligger i udkanten af Arusha, hvorfra der kan arrangeres udflugter til byens kulturcenter og travle markeder. Der er også mulighed for at gå tur i plantagen eller et besøg på naboens kaffeplantage, hvor du kan se, hvordan produktionen af kaffe foregår hele vejen fra træ til kop. Der er rig mulighed for at slappe af ved poolen, eller måske få en tiltrængt massage. Du kan shoppe i safaributikken, drikke kølige sundowners på terrassen og nyde den udsøgte mad i restauranten.
 
Derfor er vi vilde med Legendary Lodge
Legendary Lodge er hyggelig og charmerende. De store tunge møbler, åbne pejse, baren og ikke mindst våbenskabet, som nu fungerer som vinkælder, giver stedet en dejlig atmosfære. Den grønne, frodige have, som lodgen ligger i, er smuk og indbyder til ro og afslapning. 
Børnevenlig
Velegnet til par
God atmosfære
Beliggende ved kaffeplantage
FACILITETER Legendary Lodge
Stilfulde bungalows med masser af plads og hygge
Lodgen består af en gammel villa, der ligger i en smuk lukket have og som fungerer som hovedhuset, hvor man mødes i baren, i stuen ved pejsen og på terrassen, hvor maden bliver serveret med udsigt til den frodige have. I forbindelse med haven er der bygget 10 stilfulde bungalows og 2 meget rummelige familiehytter, der alle er indrettet med store værelser, åben pejs, en stor Chester Field stue, store senge med et romantisk myggenet, aircondition, badekar eller bruser, dobbeltvask, minibar og en skøn terrasse.
Butik
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool