Beskrivelse

Little Chem Chem

En vintage safari camp, der omfavner essensen af autentisk bush-luksus
Ved bredden af Lake Burunge, mellem gamle baobabtræer og grænsende op til Tarangire National Park, ligger den smukke vintage safari camp; Little Chem Chem. Her er komfort og underspillet luksus vævet ind i hver eneste detalje og oplevelse – uanset om du er på safari i bil eller til fods – aften eller dag – eller om du spiser din middag i skæret fra lanternerne, nyder de smukke omgivelser med en kop kaffe, tager på udflugter, får massage eller bare slapper af i dit telt.  
 
Natur og oplevelser lige uden for dit dørtrin
Glæd dig til at blive ”forstyrret” midt i morgenmaden af en flok elefanter, der kommer for at drikke af søen, eller til at falde i søvn til bushens mange lyde, hvor løverne brøler i det fjerne og zebraer græsser lige udenfor teltet. Glæd dig til at være ét med naturen fra morgen til aften – og om natten – i trygge og luksuriøse omgivelser og glæd dig til et utal af uforglemmelige oplevelser i campen og i bushen.
 
Derfor er vi vilde med Little Chem Chem
Under dit ophold vil du uden tvivl opleve stedets ro og få dig ned i et tempo langt væk fra den travle hverdag – de kalder det selv ”slow safari”. Om du kører ud på safari, er på vandresafari i bushen eller nyder en sundowner på en bakketop i solnedgangen og fortaber dig i udsigten over bushen, som bliver farvet orangerød af solens sidste stråler, så vil opholdet give dig en oplevelse i og med Afrikas storslåede natur. 
Velegnet til par
Bo med enestående udsigt
Autentiske safaritelte
Natur lige udenfor dit dørtrin
FACILITETER Little Chem Chem
Lille og intim camp med autentiske safaritelte
Campen er lille og intim med sine blot 6 telte, hvoraf 1 er et familietelt. I campen er der plads til 12 voksne og 2 børn (fra 8 år). Teltene er enkelte og autentisk indrettet med indendørs og udendørs bruser, vifte, myggenet, butlerservice og vigtigst af alt – udsyn til bushen.  Grundet campens beskedne størrelse er der også mulighed for at booke hele campen. Her er der ingen aldersbegrænsning på børn.
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness