Beskrivelse

Mwiba Lodge

Gennemført luksus og oplevelser, der går lige i hjertet
I det sydlige Serengeti ligger Mwiba Lodge, som er et af de mest luksuriøse lodges, du finder i området. Serengeti Nationalpark er bl.a. berømt for ”the Great Migration” eller ”den store migration”, som vi kalder det på dansk. Det er når millioner af gnuer og zebraer vandrer fra det sydlige Serengeti mod nord til Kenyas Masai Mara og tilbage igen – i alt omkring 3000 km - for at finde nye, grønne græsgange og friskt vand. Men selv når det ikke er tid for den store migration, så er Serengeti også helt utrolig rig på dyreliv. Her er gode muligheder for at få et fantastisk safarieventyr, men det er faktisk hovedsageligt de kulturelle oplevelser – især mødet med det lokale bushfolk – der gør størst indtryk på dem, der besøger området, hvor Mwiba Lodge ligger. 
 
Safari og et besøg, der går lige i hjertet
Dine dage på Mwiba Lodge kan bruges på safari i det 130.000 hektar store reservat – både i bil og til fods, hvor de fleste af Afrikas klassiske dyr opleves. Mellem safarikørslen kan tiden bruges på af at slappe af ved poolen eller i jacuzzien og forkæle dig selv med en spabehandling, flyve med helikopter eller nyde dine måltider eller en kølig sundowner i bushen – derudover kan du få en helt unik kulturel oplevelse, der vil gå lige i hjertet på dig, når du besøger de to lokale stammer; Datoga og Hadzabe.
 
Hos Hadzabe-stammen møder du dette spændende og stolte folk i bushen og får indsigt i deres liv og hvordan de overlever i bushen. Du kommer med på en gåtur, hvor du ser hvordan de finder føde, jager med bue og pil, graver rødder op og samler honning og ikke mindst deres glade sange.
 
Du kan også glæde dig til at besøge Datoga-stammen. De bor i lerhytter og kan hverken læse eller skrive, men har deres eget særlige stammesprog. De har ikke mere end lige nok til at kunne klare sig, men alligevel vil du opleve, at de er lykkelige og glade. Du kan høre dem fortælle om deres liv i bushen og se hvordan de bor med deres familier i små lerhytter. Begge besøg er en vild oplevelse, der vil røre dig dybt og virkelig sætte vores moderne, materialistiske liv i perspektiv.
 
Derfor er vi vilde med Mwiba Lodge
Mwiba Lodge er gennemført luksus ned til mindste detalje. Lodgen og teltene har alt, hvad man kan ønske sig og udsigten er fænomenal. Safari på Serengeti sletten er altid en fantastisk oplevelse og turene med guiderne fra Mwiba Lodge er ingen undtagelse, men størst af alt er muligheden for at møde det lokale bushfolk. Det er virkelig en oplevelse, der for altid vil være indprentet i både hukommelsen og hjertet. Så det, at Mwiba Lodge har så meget at byde på – lige fra rendyrket safariluksus til uforglemmelige oplevelser – gør, at vi hos Blixen Tours, er vilde med stedet.
Velegnet til par
Bo med enestående udsigt
Store og rummelige semi-telte
Gennemført luksus
Kom på ”jagt” med Hadzabe stammen
Oplev Datoga stammefolket
FACILITETER Mwiba Lodge
Luksuriøse semi-telte med en fantastisk udsigt
Mwiba Lodge er bygget i et klippeterræn, op ad en bakke, hvilket giver en fantastisk udsigt over den utæmmede natur, Arugusinyai River, vandhullerne og de vilde dyr. Lodgen består af bare 10 luksuriøse semi-telte, der er bygget på pæle. Alle telte har en meget stor veranda med en vidunderlig udsigt, stort badekar – også med udsigt – og/eller en udendørs regnbruser, dobbeltvask, minibar, aircondition, myggenet, et sofaloungeområde og en stor komfortabel seng.
 
Hovedlodgen byder på masser af plads og luft, et bibliotek, en bar og et hyggeligt opholdsområde med pejs, en skøn spa, et fitnesscenter, et dejligt poolområde med jacuzzi, vinkælder og en sublim restaurant, som laver den mest udsøgte mad.
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool