Beskrivelse

Nyasi Migrational Camp

Autentisk safaricamp, der følger den store migration
I et af Afrikas mest berømte områder, Serengeti sletten, ligger en safaricamp ved navn Nyasi Migrational Camp. Som navnet også antyder, så følger campen ”den store migration”, hvor millioner af gnuer og zebraer vandrer mod nye græsgange.
 
Store flokke af dyr passerer lige uden for dit telt og følger en uendelig cirkel fra det sydlige Serengeti i Tanzania, op mod nordvest mod den mægtige Mara-flod i Kenya og tilbage igen. Nyasi Migrational Camp flytter sig med migrationen to gange om året, så de altid kan give deres gæster de mest fantastiske naturoplevelser på første række.
 
Den store migration fra første parket
Millioner af gnuer og zebraer, der vandrer omkring 3000 km fra savannen i Lamai i det nordlige Serengeti til de kortgræssede sletter i det sydlige Serengeti, eller modsatte vej, for at finde nye, grønne græsgange og friskt vand – det er intet mindre end et storslået syn. Og at bo midt i det hele er en spektakulær oplevelse.
 
Du kan opleve flokke af flere tusinde gnuer og zebraer – og massevis af løver og andre rovdyr, som følger dem. Du kan se dyr, der går fredeligt og græsser eller løver, der dovner i skyggen, og hvis du er heldig rovdyr på jagt. Måske ser du nyfødte kalve, der dier hos deres mor eller måske opstår der kærlighed og romance mellem to af flokkens dyr. Én ting er sikkert; når millioner af dyr mødes, både pattedyr og rovdyr, så står oplevelserne i kø.
 
De daglige safariture i firhjulstrækker foregår med en privat guide og på turene vil du blive forkælet med frokost i skyggen af akacietræer og med en kølig sundowner, mens du nyder udsigten til savannen, der bliver farvet gyldenorange af eftermiddagssolen.
 
Afhængigt af, om campen befinder sig i nord eller syd, så har du mulighed for at deltage i aktiviteter, som safari til fods, natsafari og picnic i bushen og du kan besøge Dagota-stammen, køre offroad og flyve i helikopter eller i luftballon og se de enorme flokke af dyr fra oven.
 
Derfor er Nyasi Migrational Camp noget særligt
En camp, der flytter sig derhen, hvor de største oplevelser er – det er jo fantastisk. Oplevelserne venter bogstavelig talt lige udenfor døren. Derudover er campen virkelig hyggelig og man mangler ingenting. Her får man den ægte safarifølelse og Afrika helt ind under huden.
Velegnet til par
Den store migration lige uden for døren
Safarikørsel i åbne firehjulstrækker
Autentisk campfølelse
Store safarioplevelser
FACILITETER Nyasi Migrational Camp
Komfortable telte med ægte safaristemning
Nyasi Migrational Camp består af bare 8 telte og 1 familietelt, som alle er placeret på en hævet træterrasse med udsigt over savannen. Teltene er indrettet i jordnære farver, der afspejler omgivelserne ro og fred. Her er komfortable senge med myggenet, enkle safarimøbler, tykke tæpper på gulvene og badeværelser med skylletoilet, håndvask og bruser med varmt og koldt vand.
 
Når du går til ro om aftenen kan du høre løvebrøl i det fjerne og puslen af dyr, der går og græsser lige uden for teltet, og om morgen vil du kunne se sporene efter de dyr, der har været forbi om natten – så kan dagen næsten ikke starte og slutte bedre. 
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes