Beskrivelse

Songa Tented Camp

Fortab dig i Serengetis endeløse slette
Songa Tented Camp er en autentisk teltcamp beliggende i den nordlige del af Serengeti, tæt ved grænsen til Kenyas Masai Mara og Marafloden.   Her er det ikke ualmindeligt at vågne ved daggry til lyden af dyrelivet lige udenfor dit telt og når du slår teltdugen fra, åbenbarer den ”endeløse slette” sig, som Serengeti betyder på Masai.  
 
Oplev spændingen ved et ægte safarieventyr
Uanset årstid venter der altid store dyreoplevelser i verdensberømte Serengeti, men Songa Tented Camp ligger særlig ideelt i månederne fra juli til oktober, hvor den store gnuvandring – migration, passerer forbi og efterfølgende opholder sig i det nordlige Serengeti og Masai Marai i Kenya i deres søgen efter frisk græs og vand.
 
Det er i dette tidsrum, at den helt store scene udspiller sig og man kan være heldig at opleve gnuernes mest dramatiske udfordring på rejsen – nemlig når dyrene skal krydse Marafloden, og hvor krokodillerne ligger på lur i det mudrede vand eller løverne står klar på modsat bred til at tage imod gnuerne, når de har forceret Maraflodens stejle skrænter.
 
Derfor er vi vilde med Songa Tented Camp
Med øjets konstante udsigt til Serengetis savanne i kombination med den autentiske teltcamp rammes man hurtigt af et ægte safarieventyr, når man fortaber sig til de endeløse vidder, den afrikanske stjernehimmel, lydene og udsynet til dyrene på savannen eller hører løvebrøl i det fjerne – det er en fantastisk oplevelse, man aldrig glemmer. 
Velegnet til par
Autentisk teltcamp
Lille og intim camp
Ideel beliggenhed ifm migration
Serengetis endeløse slette
FACILITETER Songa Tented Camp
Indretning med inspiration fra den blå himmel og de orangerøde solnedgange
Songa Tented Camp består af 8 en-suite telte og 1 familietelt, som alle er indrettet i en varm og levende stil, som afspejler glæden og det eventyrlige ved safari, og som er inspireret af den uendelige blå himmel og de orangerøde solnedgange. Teltene byder på twin- eller king-size senge, aircondition, myggenet, bruser, toiletbord, dobbeltvaske og en betagende udsigt over savannen, som man bare aldrig får nok af at kigge på.