Hotelbeskrivelse

Bawe Island

Bawe Island - den ultimative luksusoplevelse på Zanzibar
Bare 15 minutter med speedbåd fra hovedstaden, Stone Town, ligger Zanzibars nye eksklusive 5-stjernede paradis; Bawe Island – et paradis, der er skabt med det formål at være ”den ultimative luksusoplevelse på Zanzibar”. 
 
Bawe Island er en frodig oase, der midt i alt det grønne gemmer på 70 eksklusive villaer med egen pool og butlerservice, gourmetrestauranter, spa, vandsportscenter og en landingsplads til helikopter, så du nemt kan komme til og fra øen - også hvis du vil på sightseeing eller vil rejse fra et safarieventyr i Tanzania til strandluksus på Bawe Island på en eksklusiv og effektiv måde.
 
Noget særligt fra start til slut
Bawe Island ønsker at skille sig ud, som noget helt unikt – både i forhold til service, faciliteter, aktiviteter og kulinariske oplevelser. Det mærker du fra det øjeblik, du ankommer til Zanzibar og bliver taget imod af det dedikerede personale og en privat butler, som personligt ledsager dig til den private speedbåd, der sejler dig til Bawe Island - og det fortsætter til du forlader øen igen og bliver fulgt hele vejen frem til din gate i lufthavnen.
 
Mest komplette vandsportscenter på Zanzibar
Er du til aktion på vandet, kan du glæde dig til at besøge Bawe Islands vandsportscenter, som tilbyder det mest komplette udvalg af udstyr på hele Zanzibar. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, som bananbåd, jetski, kitesurfing, parasailing og seabob og derudover kan du tage på dykkerture med centerets dygtige instruktører – uanset om du er begynder eller erfaren dykker.
 
Japansk, italiensk eller helt privat
På Bawe Island kan du smage på hele verden. Oplev for eksempel japansk Teppanyaki og udsøgte asiatiske delikatesser i Rising Sun, hvor du sidder under grenene af et flere tusinde år gammelt baobabtræ, eller smag på det bedste fra det italienske køkken i La Pasta til lyden af bølgeskvulp. Du kan også nyde middagen i private omgivelser på de smukkeste steder på øen eller i din egen villa.
 
Derfor er Bawe Island noget særligt
Bawe Island tilbyder et unikt ”island on the island” koncept, hvor du får det bedste fra Zanzibar og samtidig det eksklusive ved at bo på en lille ø, hvor alt er skabt med det formål at være ekstraordinært. Derudover har Bawe Island, som det eneste hotel på Zanzibar, helikopterlandingsplads, hvilket åbner for helt nye muligheder for sightseeing og for at kombinere ferien med safarioplevelser i Tanzania.
Børnevenlig
Velegnet til par
Nyt eksklusivt hotel
Gode aktivitetsmuligheder
Mest komplette vandsportscenter på Zanzibar
Helikopterlandingsplads
Højt serviceniveau
Smukke omgivelser
Private villaer med egen pool
Butlerservice
FACILITETER Bawe Island
Smukke private villaer med egen pool og butlerservice
Spredt rundt på Bawe Islands 30 hektar af frodig natur og hvide sandstrande, og over det azurblå vand, ligger 70 smukke villaer med privat pool og butlerservice, hvor du kan trække dig tilbage og nyde fuldkommen privatliv og udsigten til Det Indiske Ocean fra din terrasse.
 
De 26 Sunrise Villaer på omkring 200 m2 ligger på øens østside, hvor du kan nyde de betagende solopgange. De 31 Sunset Suites på 240 m2 ligger på øens vestside med udsigt til de fantastiske afrikanske solnedgange. I disse er der mulighed for at indsætte to ekstra senge og er derfor ideelle for familier. Derudover er der 8 Lagoon Suites på 170 m2, der ligger på pæle over den krystalklare lagune.
 
Er I flere, der rejser sammen, og vil I gerne have masser af plads og ekstra faciliteter, så kan I bo i en af de 4 Zanzibar Villas på 310 m2, som har plads til 6 personer. Her har I blandt andet direkte adgang til stranden, et stort ”open air” opholdsrum, to soveværelser, bar og et køkken med en kok, når I ønsker det.
 
Den endnu større gruppe eller dig, der ønsker mest muligt luksus og privatliv på ferien, kan bo i Sultan Palace, som er en unik villa med plads til 9 personer. De 500 m2 er fordelt på to etager, hvor stueetagen byder på et køkken og to soveværelser med stort opholdsrum. På førstesalen finder du Sultan soveværelset med walk-in closet og "salle de bain".
Butik
Børneklub
Cykler
Internet
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Bawe Island
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I SUNRISE VILLA
Periode
Voksen
01.07.24 - 28.07.24
52.695
29.07.24 - 31.08.24
50.695
01.09.24 - 14.12.24
40.895
15.12.24 - 22.12.24
42.895
23.12.24 - 03.01.25
74.895
04.01.25 - 09.01.25
72.995
10.01.25 - 31.03.25
50.695
01.04.25 - 22.06.25
40.895
23.06.25 - 30.06.25
42.895
01.07.25 - 28.07.25
55.695
29.07.25 - 14.12.25
53.695
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Zanzibar t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Meet & Greet ved flyside og fast track i Zanzibar Lufthavn, også på hjemrejsen
 • Privat transport Zanzibar Lufthavn - Bawe Island t/r i bil/speedbåd
 • 7 nætter i Sunrise Villa inklusiv halvpension (morgen- og aftensmad)
 • 1 x daglig speedbåd transport Bawe Island - Stone Town t/r (sejles sammen med andre)
 • Bidrag til rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Turistskat på Bawe Island USD 8 per person (per 25.06.24) per overnatning - betales direkte til hotellet ved check ud
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.