Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Chamilla Stecher fra Blixen Tours i sadlen for kræftsyge børn

2016 12/04 Chamilla Stecher fra Blixen Tours i sadlen for kræftsyge børn

Chamilla Stecher fra Blixen Tours yder, sammen med resten af Team Rynkeby, en enorm indsats for kræftsyge børn.

Team Rynkeby er et Nordisk velgørenhedsprojekt som drives af Team Rynkeby Fonden. Omdrejningspunktet i projektet er en cykeltur fra de 5 deltagende nordiske lande (Danmark, Norge, Sverige, Finland og Færøerne) til Paris i juli måned hvert år.

Det meste af overskuddet fra turen til Paris går til Børnecancerfoden, og resten fordeles ud til organisation som også arbejder med enten forebyggelse af kræft hos børn, behandling af kræft hos børn, eller støtte til børn som er ramt af kræft.

Idéen kom fra én af Rynkebys medarbejdere tilbage i 2001, og allerede i 2002 var det første holde cykelryttere afsted mod Paris. Dengang var der 11 ryttere på holdet, og de fik samlet kr. 38.000,- ind som de donerede til Børnekræft afdelingen på Odense Sygehus.

Siden er interessen og deltagerantallet vokset støt, og i 2015 var ikke mindre end 1.400 ryttere i sadlen for Børnecancerfonden, som kunne glæde sig over en donation på over 32 millioner kroner sidste år. Yderligere 15 millioner blev doneret til øvrige organisationer som arbejder for at mindske risikoen for kræft hos børn eller som giver støtte til børn som er ramt af kræft.

Inden løbet ligger der et enormt arbejde for alle rytterne, med formidling af budskaber omkring kampen mod kræft hos børn, aktiviteter, arrangementer og ikke mindst træning inden det store løb.
Team Rynkeby står også bag det store skoleløb, som afholdes hvert år i Danmark og Sverige fredagen inden påskeferien. Her startede 107.000 skolebørn ud i år, og løb alt hvad de kunne for Børnecancerfoden.

Chamilla Stecher fra Blixen Tours og resten af det 52 mand store Team Rynkeby Trekanten hold starter ud fra Vejle d. 9. juli. Herefter venter 1.318 km igennem Danmark, Tyskland og Frankrig inden de efter planen ruller ind i Paris d. 16. juli.

Chamilla er generelt i rigtig god form, da hun i mange år har været aktiv med både løb, cykling, spinning, ridning og meget andet. På trods af det bliver der i øjeblikket arbejdet ekstra hårdt på cykelformen, og det er sjældent at man ikke møder den gule Team Rynkeby cykel i gangen, når man møder på arbejde om morgene. En frisk lille cykeltur frem og tilbage på arbejde tæller 40 vigtige kilometer for Chamilla hver dag.

Siden Chamilla kom med på Team Rynkeby Trekantens 2016 hold i oktober, er det blevet til ikke mindre end 4.397 træningskilometer.

Læs mere om Team Rynkeby og støt en god sag HER