Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Glædelig Jul og Godt Nytår!

2008 23/12 Glædelig Jul og Godt Nytår!

Glædelig Jul og Godt Nytår!


Fra alle os her hos Blixen Tours til alle jer derude bag skærmene og under palmerne ønsker vi en glædelig jul og et rigtigt godt nytår!

Man skal vist have været på en meget lang og afsides ferie for ikke at have bemærket at der er sket noget med den globale økonomi. Faktisk har konjunktursvingningerne gjort, at mange af vores samarbejdspartnere gør en ekstra stor indsats for at få logerende, og vi modtager derfor en lind strøm af endog rigtigt gode tilbud. Der kommer nye til hele tiden, så uanset hvor du gerne vil hen kan det godt betale sig at ringe ind for at høre hvad vi kan tilbyde til lige netop din drømmerejse.

Apropos drømmerejser, så har vi selv, vanen tro, været ude i verden for at samle inspiration der kan komme dig til gode. Det er blevet til dejlige ture til Oman, Dubai, Zanzibar, Sydafrika, Kenya, Mauritius, Qatar og Tanzania.

Især Tanzania blev grundigt besøgt i år; først af Ulf, som blandt andet fik mulighed for at gense både sit fødested og sit barndomshjem på Kilimanjaro (du kan læse hans rejsedagbog under Rejsebreve på hjemmesiden); og sidenhen af Henriette og Heine, som var blevet inviteret med på HKH Dronningen og HKH Prinsgemalens statsbesøg dernede i november. Det var en meget særlig oplevelse, og vi snakker stadig om det en gang i mellem på kontoret.

Alt i alt har 2008 været et år med store udfordringer, men det har også været et år med mange rigtigt gode oplevelser og store glæder.

Vi ser frem til 2009 med et glimt i øjet og rejselyst i hjertet, og vi håber at I gør det samme.

Blixen Tours