Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - På safari med familien. Tag familien med til Afrika.

2007 04/12 På safari med familien. Tag familien med til Afrika.

Afrika er blevet et populært rejsemål og er ikke længere kun forbeholdt globetrotterne. Kontinentet er en oase af store oplevelser og her er plads til både store og små.

Vi oplever en stigende interesse fra familier der gerne vil opleve Afrika. Og som rejser med mindre børn. Det kan sagtens lade sig gøre. Fordi man er en børnefamilie behøver man ikke at begrænse sig til store ressorts i Sydeuropa med børneklubber og ispinde. En rejse til Afrika åbner muligheder for nye indtryk, hvor man som familie er sammen på en mere intens måde og oplever nye eventyr.

Rejsen slutter ikke når man kommer hjem, men fortsætter når man sammen ser billeder og genkalder minder fra oplevelsesrejsen til Afrikas savanne.

Drømmer I om en rejse til Afrika med hele familien? Kontakt en af vores dygtige medarbejdere og få inspiration og forslag.