Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Rejsebrev fra Park Hyat på Maldiverne

2015 05/05 Rejsebrev fra Park Hyat på Maldiverne

"Vi er vendt tilbage til virkeligheden, efter det vi uden tøven må kalde vores livs drømmerejse.

Vi kontaktede Blixen Tours i slutningen af november sidste år, hvor vi fra første kontakt, blev mødt af en helt klar og professionel service.
Hurtigt blev vi vejledt til valget af Park Hyat på Maldiverne, som vi kun kan medgive er noget nær fantastisk. Planlægningen af vores bryllup med hotellet stod Blixen Tours ligeleds for. Alt var spot on....!!!!!

Da vi ankom til hotellet blev vi modtaget af vores personlige assistent Kelly, som viste os rundt på hotellets område. Hun var til rådighed hvis vi havde brug for hjælp til det mindste. Der var arrangeret møde med bryllypsplanlæggeren allerede om aftenen ved vores ankomst. Her blev alt fra champagne til blomster og tale gennemgået. Det foregik super professionelt.

Opholdet på hotellet var Verdensklasse. Vi havde VIP all inclusive med i pakken, og det var ALLE pengene værd. Vi fik den lækreste mad morgen, middag og aften - ledsaget af rigtig gode vine, og ikke mindst lækre drinks... Det var fuldstændigt vildt... Hummer, cobekød, mm man valgte præcis hvad man havde lyst til... Lignende all inclusive har vi aldrig oplevet før.

Snorkleturen var også en oplevelse uden lige. Ledsaget af en stor flok delfiner sejlede vi ud. Der blev set smukke koraler, alverdens smukke fisk, hajer og havskilpadder. Vildt smuk oplevelse. De øvrige dage snorklede vi på egen hånd uden for hotellets egen husrev.

Selve bryllupsdagen blev præcis den drøm vi havde håbet på. Der var pyntet så smukt op på stranden. Formet sti i sandet pyntet med rosenblade. Her fik vi hinanden med bare tæer i sandet, det smukkeste view... Vores middag blev indtaget på stranden hvor vi blev forkælet dagen igennem.
Det bliver ikke mere romantisk... Behøver kun lukke øjnene for at få gåsehud....

Når man gik rundt på øen, havde man fornemmelse af, at man havde det hele for sig selv. Vi havde 7 overnatninger på hotellet - men kunne sagtens have brugt flere. Vi fik ikke åbnet vores medbragte bøger overhovedet!

Personalet var yderst venlige, de var ekstremt gode til at komme forbi og tale, uden at det var for meget.

Vi kunne fortsætte længe endnu - men denne ferie har været den bedste nogensinde, det eneste minus vi kan komme på er, at ferien er brugt!

Hilsen
Martin og Gitte"