Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Rejsebrev fra Seychellerne

2015 15/06 Rejsebrev fra Seychellerne

“DRØMMER JEG…ELLER LEVER JEG….”
Kære Heine og Henriette
Tak for en HELT igennem fantastisk ferie på Seychellerne….
Alle vores spec. ønsker blev opfyldt.. pladser på flyet, stoleservice, værelse nær restaurant og reception, fantastisk agent på stedet.. Kreol…., hotellerne, havet, naturen…..
Ja, jeg kunne blive ved…. Vi bobler af glæde over en rigtig, rigtig dejlig ferie, med lækre hoteller og et fantastisk rejsemål. MANGE TAK for en uforglemmelig rejse.
På Lemuria er der for ca. 5mdr. siden blevet ansat en dansk chef-manager som står for alle restauranterne, “Kristian"…, ham havde vi MEGET glæde af, og han var på alle måder fantastisk og hjælpsom. Hver dag fandt han os og spurgte til vores velbefindende og om der var noget vi ønskede han skulle arrangere for os…bl.a hjalp han med bordreservation til en lækker hummermenu den ene aften, checkede vores flybiletter for hjemrejsen..o.l. Helt igennem venligt og fantastisk menneske. Vi vil gerne give ham vores varmeste anbefalinger, hvis andre danskere blir indlogeret på hotellet. Vil forøvrigt sige, at det var det helt rigtige valg vi traf, da vi valgte at ta' de fleste overnatninger på Lemuria…Det ligger vidunderligt, -troværdig byggestil i pagt med naturen. Bungalow's er perfekt, det virker mere privat og personligt frem for et stort hotel fyldt med glas og glimmer.
Jeg elsker rettidig omhu…ingen grund til irriterende små-fejl..., og man må sige, at alt fungerede og vi har nydt en vidunderlig ferie, Kreol var fantastiske,
-serviceorienteret og punktlige….Roser til alle…også til jer…uden jeres valg af hoteller havde vi aldrig fået den fantastiske rejseoplevelse.
Vi vil helt sikkert holde godt øje med jeres rejsetilbud i fremtiden!!!
Endnu en gang tak, og rigtig god sommer til jer begge….
Birte og Knud