Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Sikke et år!

2006 27/12 Sikke et år!

Svejende palmer og bølgende azurblåt vand. Den eksotiske kalender på væggen er ikke til at tage fejl af. Året er ved at gå på held og kalenderen for 2007 med flere fristelser venter på at overtage pladsen.

Vi kan se tilbage på et travlt år, som har budt på mange spændende opgaver. Vi har sagt velkommen til mange nye kunder, men også mange tidligere kunder har valgt at rejse med os for anden og tredje gang.

Vores rundrejser med danske rejseledere har igen været populære, og for tredje år i træk har vi med succes gennemført singlerejser til Kenya. Vores største område er dog fortsat de individuelle rejser.

For os er at rejse balsam for krop og sjæl. I år er rejserne gået til Sydafrika, Kenya, Zanzibar, Uganda, Namibia, Zambia, Maldiverne, Dubai, Marokko, Tanzania og et strejf af Zimbabwe. Vi har besøgt mange vidunderlige mennesker, fantastiske lodges – lige fra det spartanske til det ekstravagante - og safariparker, hvor tankerne ledes hen på Karen Blixen’s citater.

Vi vil ikke nøjes med blot at bese stederne. Vi vil selv træde fodspor, sove i sengene, spise i restauranten, køre safari i områderne, tale med de lokale chauffører og guider og få så mange indtryk som muligt på de steder hvor vi sender vore gæster hen. Det fylder os med energi, inspiration og erfaring.

Næste år byder på flere store rejseoplevelser. Vi har mange ideer i støbeskeen og glæder os til fortælle om nye tiltag.

Og tak til alle Jer som har sendt os rejsebreve.

Rigtig godt nytår til alle!